Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Nedved35 1
Nedved35
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

şaman operasyonu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan speedyellow
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 709
oyunu klasik oynayan arkadaşlar başarılı oldu bıçak kılıç çift el savunma yapanlar.%80 ni böyle oynuoyor oyunu:)
Bnde kılıç çiftel savunma yapmıyım savaşçılardan 25-30k skil yiyim şikayet edeyim gidip bu nedirya savaşçılar diye bagırınıyım buralarda:D
yönetici arkadaşlar da taraflı galiba 3 karektere düşürecekler oyunu.silin şaman karekteri komple daha iyi öle bi seçenek olmasın daha güzel sizler için
Bide yakında okçularıda şikayet eder bu aynı zihniyetteki arkadaşlar demedi demeyin :DD bilmezler kaç atakla o skilleri yediklerini tek yapılan şey bomboş şikayetler.
yönetici arkadaşlarında buna inanması ilginç. yakında sadece savaşçı olur sw hadi hayırlısı.

Valla bende şamanın ancak yapılmasını istiyorum atağımada delicimede güveniyorum düz 6 k attığım adama 3 k atar yine keserim eskisi gibi yeterki eline çan alan kendini bişey sanmasın . Ancak eğer düzenleme yapılcaksa sadece şamana yönelik değil okcuların damagelerindeki abartı ve suraların büyü çözmesindeki bug düzeltilirse oyun düzene girer diye düşünüyorum.

50 ortalama ejder disi kılıcı ile 50 ortalama çanı aynı savunmaya aynı atakla vurmayı denermisin? denemeden aynı zihniyetle yol almayın. türkay benim dediğim şeyi denedi aralarında çok fark oynadığı için onu düzeltecek. kafanız basıyorsa eyvallah.

Dikkatimi çekti düzeltmek istedim. Oyundaki çözmenin fazla vurması bug değil silahtaki beceri hasarıdır. Normal metin2'nin clientiyle bu oyunun clienti aynıdır. Bu demek oluyor ki eğer böyle bir bug varsa normal metin2 deki çözmeyede bug diyelim biz.

çağatay adamın attığı yukarda görünen 4 k skil giden can 10 k . 24 k candan 4 k skille can yarıya iner mi sence :D ki bu sorun daha önce düzeltilmişti o zman kimse şikayetçi olmuyordu suralar hariç tabi

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri