Peki Hacı Anka Yayının Beceri Hasarı İle Çanın Beceri Hasarı Aynımı Sence Yani Siz Skille 9-10K dan aşşa atmıyorsanız bizimde öyle olmamız lazım öyle değilmi ??Katılıyorum 50 ortalamalı çan 6k atıyorsa 50 ortalamalı anka yayı ve ejderha dişi de bunu vurmalı aksi halde su anda oldugu gibi saçma bi üstünlük oluyor.
He yawrum he he he siz çok biliyosunuz örnek vermiş miş örnek verdiğine göre öyle olması lazım yani yalan yanlış örnek vermezsin değilmi ? Yazdıklarını iyi oku boş boş konuşma eğer bir söz söyleyip örnek veriyorsan onun arkasında dur
Siz çok biliyosunuz derken benim söylediklerimi benden başka söyleyen birileri var o halde. Ben denediğim şeyin zaten arkasında duruyorum. Denenmeyen bir şey için asla ısrar etmem. Ama anlamayan beynin boşuna oynattığın parmakların var. Cevap vermiyim diyorum ufacık dadasın daha düzgün konuşmayı bile beceremiyosun.
tabi canım sen çok düzgün konuşuyosun ben yamuk konuşuyozSiz çok biliyosunuz derken benim söylediklerimi benden başka söyleyen birileri var o halde. Ben denediğim şeyin zaten arkasında duruyorum. Denenmeyen bir şey için asla ısrar etmem. Ama anlamayan beynin boşuna oynattığın parmakların var. Cevap vermiyim diyorum ufacık dadasın daha düzgün konuşmayı bile beceremiyosun.
he tabi canım sözlerinin arkasında durduğun için söylediklerini önce doğruluk payı biçiyorsun sonra örnekti deyip geçiştirmeye çalışıyorsun şimdide arkasındayım diyorsun :S valla senin gibilere diyecek pek bişey yok aslında neyse sen bak oynamana git savunma yapmadan şamandan düz 5k ye ağlamaya devam et belki insaflı biri çıkarda sanada kendisini kesdirirde tesellenirsin hadi bbŞamanlar düz vurma olayını abarttılar Okçularda bende 60 ok var 40 da ninja sav var atakları saymıyorum adama bana 2 skil atıyor yatıyorum.Ben kalktığımda 13 k darbe atıyorum işliyor bişey var bence .
Şamanlar düz vurma olayını abarttılar Okçularda bende 60 ok var 40 da ninja sav var atakları saymıyorum adama bana 2 skil atıyor yatıyorum.Ben kalktığımda 13 k darbe atıyorum işliyor bişey var bence .
Ya şöyle bi durum söz konusu, okçular çok vuruyor olabilir ama mesela skilleri tek kişiye yönelik. Aynı anda bilmemkaç kişiye vursa bile hedef karakterin dışındakilere vurduğu göz ardı edilebilecek kadar az. Hem de skilleri yavaş doluyor, yavaş dolması bir yana skill animasyonları çok yavaş, sadece dolması değil vurması da sıkıntılı yani.
Ayrıca 60-40 savunmaya iki skille yatıyorsan ve karşındaki adam atağının hakkını veren biri değilse;
Savunmayı yükseltmek için hit pointlerinden ödün vermişsin demektir bro. Bende 50 ok 60 ninja var, okçular 45 atakla ateşli ok ile 3-5k arası(3k ve 5k dahil değil), kalan skilleri ile ise 2-3k arası vuruyor.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)