-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
Hikaye Ekle

Turgut Uyar Sözleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan GaNN1CuS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 194

GaNN1CuS

Level 11
TM Üye
Üye
Konular
4,750
Reaksiyon Skoru
288
Altın Konu
0
TM Yaşı
12 Yıl 11 Ay 17 Gün
Başarım Puanı
250
MmoLira
-65
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

• [*=center]Herkes bıraksın senin için ölürüm laflarını. Önce kendiniz için yaşamayı öğrenin, sonra başkası için ölürsünüz .
    [*=center]Yüz dilde seni seviyorum desen ne fayda.. Bir dilde adam gibi sevmedikten sonra.
    [*=center]Sen nereye ben oraya adım adım... İnsan sevdikçe iyileşiyor, artık anladım.
    [*=center]Az sözle çok şey anlatacaksın. Seni seviyorum diyeceksin sadece ama öyle her zaman değil, yalnızca hissettiğinde.
    [*=center]Bazen sadece onun sende bıraktığı izleri özlersin, Her şarkıda ayrı bir hatıra saklıdır sanki; istesende silemezsin.
    [*=center]‎Her şeyden biraz kalır diyor birileri , çoğulluk haklılıktır. kavanozda biraz kahve, kutuda biraz ekmek, insanda biraz acı..
    [*=center]Her kadın hoşlandığı adamın soyadını aldığında nasıl durur diye içinden söylemiş ya da bir yerlere yazmıştır.
    [*=center]Bir insan birini yalnızken hatırlıyorsa sevmemiştir, ansızın aklına getirip yalnızlaşıyorsa . işte o zaman sevmiştir.
    [*=center]Ben aslında her şeyi sonradan öğrendim... Herkes herkesi sonradan öğrenirmiş; bunu da sonradan öğrendim.
    [*=center]Sana olmayan özlem bir şeye benzemiyor...
    [*=center]Belki de asıl ustalık budur; her zaman acemi olmayı bilmek.
    [*=center]Düşünüyorum da biz, büyüyerek çocukluk etmişiz.
    [*=center]Hiçbir şey umurumda değil diyorum aşktan ve umuttan başka.
    [*=center]Şimdi otobüs gelir biner gideriz Dönmeyeceğimiz bir yer beğen başka türlüsü güç.
    [*=center]Biri kurbağa öper,biri yüzyıllarca uyur,biri 7 cüceyle yaşar,biri kuleye kapatılır. Bir masal prensesi olsan bile kadınlık zor.
    [*=center]Kadınları mutlu etmenin 20 yolu'' diye bir sürü gereksiz haber çıkıyor. Tek maddede açıklıyorum: Dürüst olun, yeter .
    [*=center]Hazırladım, hazıra durdum giydirdim gölgemi Kuş çığlığı senin bölgen sorma benim bölgemi Aşklar telef olur gider Sokak köpeği gibi Gitsin Harcansın bazı şeyler Sen dur e mi.
    [*=center]Erkek söz verir, Adam tutar.
    [*=center]İnsan en çok sabahları arar sevdiği kadını.
    [*=center]Durmadan harcadığım şu gözlerimi al kurtar Şu aranıp duran korkak ellerimi tut Bu evleri atla bu evleri de bunları da Göğe bakalım...
    [*=center]Durduğum yer benim değil iken, gidebilecek bir yerimin olmaması ne acı; gidebilecek bir yerim yok iken hala ve inatla durmayışım ne gaflet; nihayetinde ölmüyorken yaşıyor olan insanın, yaşıyorken öldüğünü bilmemesi bu, bu ne tuhaf bi’ hayret.
    [*=center]Elbet hep böyle geçmeyecek ömrüm, biliyorum Bu çeşit yaşamak, zor. Kim bilir tanrım, kim bilir Hangi güzel yerde beni, Hangi ölesiye sevda bekliyor?
    [*=center]Kaç kişiyi öldürdüm düşlerimde, kaç kilo çekerdi yalnızlık... Kaç kere ezildim altında yaz yağmurlarının.
    [*=center]Biliyoruz neyi bölüştüğümüzü. Konuşmasak da.
    [*=center]Belki yagmura da gerek kalmazdı, İnsanlar bu kadar kirli olmasaydı.
    [*=center]Hayatın kutlu olsun sevgilim ki sana değişe değişe aktım.
    [*=center]Eylül toparlandı gitti işte Ekim falan da gider bu gidişle…
    [*=center]Bozuk bir saattir yüreğim hep sende durur...
    [*=center]Zamansız gelme elim kolum dağınıksa sarılamam !
    [*=center]ben seni uyuttum, seni karıştırdım,seni şaşırdım birşeyler akıp akıp giderdi, dünyada başvurduğum bir şeydin, yalnızlığım gibi ...yanında sonsuz durduğum.
    [*=center]Ve oturuldu bir takım şeyler söylendi... İmla kurallarıyla mutsuzluk üstüne.
    [*=center]Sana diyeceğim şu ki küçüğüm; Büyüme! Hayat seni de mahveder.
    [*=center]‎Toprak, Sevdiklerimizi aldığı için mi böyle güzel kokar?
    [*=center]gün gelir herkes sevdiğini anlar kaşla göz arasında.
    [*=center]Sana olmayan özlem birşeye benzemiyor...
    [*=center]Herkes ne zaman ölür? Elbet gülünün solduğu akşam.
    [*=center]Ne yapalım Bari bağışlayalım birbirimizi.
    [*=center]Senin bir yönün var orda durur yaşarım!
    [*=center]Ancak durursa anlaşılır saatin kaç olduğu.
    [*=center]Bir yağmur yağsa da, beraber ıslansak.
    [*=center]Sevgim acıyor. Kimi sevsem, Kim beni sevse...
    [*=center]Özenle soyduğum şu elma söyle şimdi kimindir Özenle ne yapıyorsam bilirsin artık senindir...
    [*=center]Ne o beni kandırmıştı. Ne ben onu baştan çıkarmıştım. İkimizde bildiklerimizin ötesine, bulduklarımızın üstüne çıkmak istemiştik. Bir noksanlığı var sanıyorduk bütün olanların belki. Ama aslında bütünlüklerimize bahaneydik.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri