- Konular
- 15
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 3 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 30
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
55t param çalındı.yemin ettim inanmadınız kanıt istediniz getirdim desteğe at dediniz ulan napim daha ben ya kaç yıldır oynuyorum ben bu oyunu m2-tr den beri oynuyorum kanıt gösteriytorum desteğe at diyosunuz ya 5mb kabul ediyo diyorum aldırmıyosunuz hakkımı sizlere helal etmiyorum.kanıta rağmende böyle yapıyorsanız herkes birbirinin parasını çalar vallaha o akdar oynuyordum.bi aksilik çıkmamıştı ta ki 2 hafta öncesine kadar 1 haftadır desteğe atmaya çalışıytorum olmuyo işte.dediğim gibi hakkımı sizlere helal etmiyorum hadi eyw.
- Konular
- 175
- Online süresi
- 3m 31s
- Reaksiyon Skoru
- 335
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 7 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 159
- MmoLira
- 15
- DevLira
- 0
55t param çalındı.yemin ettim inanmadınız kanıt istediniz getirdim desteğe at dediniz ulan napim daha ben ya kaç yıldır oynuyorum ben bu oyunu m2-tr den beri oynuyorum kanıt gösteriytorum desteğe at diyosunuz ya 5mb kabul ediyo diyorum aldırmıyosunuz hakkımı sizlere helal etmiyorum.kanıta rağmende böyle yapıyorsanız herkes birbirinin parasını çalar vallaha o akdar oynuyordum.bi aksilik çıkmamıştı ta ki 2 hafta öncesine kadar 1 haftadır desteğe atmaya çalışıytorum olmuyo işte.dediğim gibi hakkımı sizlere helal etmiyorum hadi eyw.
Şikayetinizin işleme alınması için videolu kanıtınızı
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
adresine ticket atınız.- Katılım
- 2 Mar 2014
- Konular
- 13
- Reaksiyon Skoru
- 28
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 3 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 80
- MmoLira
- 15
- DevLira
- 0
Sanırım direkt olarak destek bölümüne upload etmeye çalıştınız videonuzu.
Önce youtube dailymotion izlesene gibi upload sitelerine yükleyip atın desteğe video linkinizi , bu şekilde gün içerisinde cevap veriliyor çünkü
Önce youtube dailymotion izlesene gibi upload sitelerine yükleyip atın desteğe video linkinizi , bu şekilde gün içerisinde cevap veriliyor çünkü
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)