InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Iyi dinleyin

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 0Llorente0
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 261
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

0Llorente0

Level 1
Üye
Konular
15
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
12 Yıl 3 Ay 9 Gün
Başarım Puanı
30
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

55t param çalındı.yemin ettim inanmadınız kanıt istediniz getirdim desteğe at dediniz ulan napim daha ben ya kaç yıldır oynuyorum ben bu oyunu m2-tr den beri oynuyorum kanıt gösteriytorum desteğe at diyosunuz ya 5mb kabul ediyo diyorum aldırmıyosunuz hakkımı sizlere helal etmiyorum.kanıta rağmende böyle yapıyorsanız herkes birbirinin parasını çalar vallaha o akdar oynuyordum.bi aksilik çıkmamıştı ta ki 2 hafta öncesine kadar 1 haftadır desteğe atmaya çalışıytorum olmuyo işte.dediğim gibi hakkımı sizlere helal etmiyorum hadi eyw.

55t param çalındı.yemin ettim inanmadınız kanıt istediniz getirdim desteğe at dediniz ulan napim daha ben ya kaç yıldır oynuyorum ben bu oyunu m2-tr den beri oynuyorum kanıt gösteriytorum desteğe at diyosunuz ya 5mb kabul ediyo diyorum aldırmıyosunuz hakkımı sizlere helal etmiyorum.kanıta rağmende böyle yapıyorsanız herkes birbirinin parasını çalar vallaha o akdar oynuyordum.bi aksilik çıkmamıştı ta ki 2 hafta öncesine kadar 1 haftadır desteğe atmaya çalışıytorum olmuyo işte.dediğim gibi hakkımı sizlere helal etmiyorum hadi eyw.

Şikayetinizin işleme alınması için videolu kanıtınızı adresine ticket atınız.

Sanırım direkt olarak destek bölümüne upload etmeye çalıştınız videonuzu.
Önce youtube dailymotion izlesene gibi upload sitelerine yükleyip atın desteğe video linkinizi , bu şekilde gün içerisinde cevap veriliyor çünkü

Videolu kanıt varsa desteğe atın ilgileniriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri