Scarlet 1
Scarlet
Best Studio 1
Best Studio
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
TuZaKK 1
TuZaKK
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
farkmt2official 2
farkmt2official
Hikaye Ekle

Arkadaslar Sizce Iyi bir server nasıl olmalı ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TheExelance
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 574

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Öncelikle selamun aleyküm arkadaşlar.
Ben ve bir kaç arkadaşımız metin2 pvp server acicaz sizce bu server nasıl olmalı emek server mi yoksa editlimi olmalı.Once ilk serverı Acicaz bu server sizce nasıl olmali daha sonra 2. Server tabi iyi gidersek.Bu konuda sizden yardım istiyoruz bilgilerinizi bizimle paylaşırız seviniriz.benim düşüncem orta tip server örneğin 42 lvl başlangıç 127 veya 250 lvl bitiş muholar celikler NPC de satılmayacak yarı emek yarı kolay düşünüyoruz örneğin sibermt2 editli insanları serverde tutmak için bir neden koyarız ortaya örneğin su taşı su taşı ile kraliyet falan alma skiller p başlangıç yüksek lvl boslardan Ep çıkması mavi ejderha gibi yada daha güçlü boss lar eklenebilir bu konuda düşüncelerinizi bekliyoruz kisacasi emekli revaçta yoksa birazdaha kolaymi usanmadan okuduğunuz için çok teşekkür ederim :)

Son düzenleme:
Emek serverlar herzaman sıkıcıdır ilkinde ama başladığında bişi yapma hırsı oyuna bağlar ; Fakat oyundaki karakterlerin dengesi bozuksa serverda sadece belli başlı seçimler olur . Skil ve silah demgeleri düzgün olmalı . serverın tek ch girişli olmamalı . bk ve ruh taşı düşürme oranları ayarlanmalı . Efsun oranları kılıç - bıçak gibi efsunlar 10-15 olmalı . yarı - delici - kritik 8-10 olmalı büyü sav 15 olmalı . zırh dönüşümünde pençe pul olmalı ejderha bugsuz olmalı .

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri