HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Anka ve Tura birleşmeden önce birleşmedik lonca bırakmayan teksas loncasının bunları demesi çok komik bi durum..
1071 loncası bu kadar kalabalıkken Violent ile birleşmesini biliyodunuz.Hatta ve hatta o hasımlık varken..
Bunlar hep boş muhabettler.Birleşcek lonca kalmadı diye yapmayın böyle hareketlr komik duruma düşmeyin
1071 loncası bu kadar kalabalıkken Violent ile birleşmesini biliyodunuz.Hatta ve hatta o hasımlık varken..
Bunlar hep boş muhabettler.Birleşcek lonca kalmadı diye yapmayın böyle hareketlr komik duruma düşmeyin
karınca sürüsü ise karşınızdaki bu kadar ağlamayın tek hamlede yüzlercesini öldürebilirsiniz bu sizin avantajınızdır sızlanmanıza gerek yok burakcığım ve ahmetciğim.
sızlanmak deil Ewt gayette dedgim sözün arkasındayım emre 20 kişiye 45 kişi girilirse tabikide cogunluk kazanır her ne olursa olsun sınırlama şart.
Anka loncasına dahil olan loncalar tekrar kendi birliklerine dönerlerse o zaman kimsenin kimseye lonca savaşına girme deme gibi bir lüksü olmayacaktır herkes kendi gücünü ortaya koymuş olur.
Madem ki böyle bir fikrin var ne neden kendi kadronuzla savaşmıyorsunuz ?
Niçin turnuva muhabbeti açılmadan önce hepiniz ayrı devlettiniz de şimdi 68 kişi geziyorsunuz ? WTF!
Canım o zaman sizin loncaya dahil olan adamlarda eski loncalarını açarsa sanırım 3 ya da 4e bölüneceksiniz
Celal ve Aydın 2 faklı lonca lideriydi teksasla birleşti benim bilmediğim birleşmelerde olabilir. Hadi onu geçtim turnuva için topladığınız adamlara ne demeli? Bunca zaman adam almıyordunuzda şimdimi almaya başladınız
Önce kendinize bakın sonra bize laf yapın. He şuda var bizim birleştiğimiz TuRa loncası ile hirç bir sorunumuz ve kavgamız olmamıştı ama sanırım siz 1071i kesmek için düşmanınız olan violent ile birleştiniz bunuda unutmayalım
Biz en azından bize düşmanlık eden laf atanları değil dostlarımızı alıyoruz, iyi forumlar
Son düzenleme:
Canım o zaman sizin loncaya dahil olan adamlarda eski loncalarını açarsa sanırım 3 ya da 4e bölüneceksinizCelal ve Aydın 2 faklı lonca lideriydi teksasla birleşti benim bilmediğim birleşmelerde olabilir. Hadi onu geçtim turnuva için topladığınız adamlara ne demeli? Bunca zaman adam almıyordunuzda şimdimi almaya başladınız
Öncr kendinize bakın sonra bize laf yapın, hadi iyi forumlar.
Cemcim önce kendinize bakın sonra bize laf yapın demişsin ama kendine su soruyu sordunmu bu lafı yazmadan önce? bunlar biz birleştikden sonra basladılar diye ? sorarım siz birleşmeden önce 1 kişi aldıkmı
bunada bir cevap verCanım o zaman sizin loncaya dahil olan adamlarda eski loncalarını açarsa sanırım 3 ya da 4e bölüneceksinizCelal ve Aydın 2 faklı lonca lideriydi teksasla birleşti benim bilmediğim birleşmelerde olabilir. Hadi onu geçtim turnuva için topladığınız adamlara ne demeli? Bunca zaman adam almıyordunuzda şimdimi almaya başladınız
Önce kendinize bakın sonra bize laf yapın.
He şuda var bizim birleştiğimiz TuRa loncası ile hirç bir sorunumuz ve kavgamız olmamıştı ama sanırım siz 1071i kesmek için düşmanınız olan violent ile birleştiniz bunuda unutmayalımBiz en azından bize düşmanlık eden laf atanları değil dostlarımızı alıyoruz, iyi forumlar
Çok şükür kardeşim biz böyleyiz sırf güç uğruna tükürdüğümüzü yalamıyoz

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)