noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Hikaye Ekle

Turnuva Kuralları Hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Seyemephonica
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 91
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Sen çıkıpta kendi loncandaki usere savaşa girme diyemezsin lonca bunun için var tek birlik olmak için....

Bu kural kalkmaz arkadaşlar bence boşuna uğraşmayın çunki sıkıntı çıkacak biliyorum.

Anka loncası olarak şuan tam 68 kişiyiz sınır olursa ben kime savaşa girme diyeceğim bu resmen karşımdaki adama senin çarın kötü sen oyunu oynama savaşada girme git evinde uyu demek oluyor.

Evet bide işin bu yanı var sen kimseye girmiceksin diyemezsin 2. lonca kur desen bile kendi adamlarını karşına almış olacaksın...

Loncasındaki userlere güvenmiyen eşit sayı ister Cel Al cim :)

hayırdır senin zoruna giden ne burda istersek 100 kişiyle gezeriz sana hesap mı vereceğiz ?

Karıncalardan bukadar korkmayın onlar zararsızdır..

karınca sürüsü ise karşınızdaki bu kadar ağlamayın tek hamlede yüzlercesini öldürebilirsiniz bu sizin avantajınızdır sızlanmanıza gerek yok burakcığım ve ahmetciğim.

çar çardan sağlamsa loncasıda diğer loncadan sağlam olacak diye bi kaide olmamalı etkinliğin adı vs turnuvası değil lonca turnuvası.

Ayrıca çocuk oyuncağı gibi bi öyle bi böyle denilmeside uygun olduğunu düşünmüyorum bir kural koyuluyor ve belli bir
çoğunluk ona göre hareket ediyor diğer türlü kural değiştirdikçe turnuvalara başlanılcağını sanmıyorum.

Birleşcek lonca kalmadı evet sizin için kim var kim yok toplandı oda bizim suçumuz oldu

Siz o 20 kişi dışında loncaya aldığınız kişileri maksat lonca kalabalıklaşsın diye alıyosanız o ayrı kimsenin kimseden üstün bi tarafı yok.
Lonca turnuvası dediğin kalabalık olcak benim kendi görüşüm kalabalık savaş daha eğlenceli daha güzel. Kazanırım kaybederim önemli değil.Önemli olan bu oyunda zevk almak herkesin emeği var herkes savaşmak için didiniyo bu oyunda öyüzden herkesin savaşa girmeyi hakkı var ve bu kural değişmemeli..

Çözüm basit gençler madem sorun sayıda değil kendinize güveniyorsanız cıkın teksasla 20-20 savaş yapın turnuvalar başlamadan,
Ozaman görürüz neyin ne oldugunu kimse sonra bahanede bulamaz hadi bakalım.

Son düzenleme:
Çözüm basit gençler madem sorun sayıda değil kendinize güveniyorsanız cıkın teksasla 20-20 savaş yapın turnuvalar başlamadan,

güveniyoruz TEKSAS kabul ederse bizde ederiz.oyundur,savaştır biri kaybeder diğeri kazanır sıkıntı etmiyoruz merak etme . konu bu değil TEKSAS la ya da başka bi loncayla savaş falan değil konu ''lonca savaşı turnuvaları''oyundaki tüm userler için yapılıyor ve bizim loncamızda kalabalık bi lonca ve herkesin savaşa girmeye hakkı var burda onu tartışıyoruz senin sıkıntın ne :D

Hayır neden 20-20 orasını anlamadım ben loncada geriye kalan adamlara sen girme eziksin mi diyeceğim ? He bu savaş teklifinide senin yapma yetkin yok öyle bir durum olsa Niyazi bize iletir bizde savaşırız, mesele TEKSAS ya da diğer loncalar değil mesele savaşa girmeyecek kişilere ayıp olması, sen hâlâ sidik yarıştırma peşindesin :D Biz turnuvada ki sayıyı tartışıyoruz sen savaş diyorsun ne alaka?

Üşenmeden herkesin yazdığını Alıntı yapmış azmini sevdim Genç :D

p4Ymkr.jpg

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri