HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Celalcim yine aklın kelime üretemeyince şikayet etmeye başlamışsın :s dikkat edersen DNAngeL in yazdiğı yazidan sonra ilk erdem yazmış bende ona cevap verdim neden onun mesajını alıntı yapmadın :s ben 2010'dan beri forumdayım işin gucun benim hesapları banlatmaya çalişmak ama biliyorsun ki ben burda banlatmakla değil oyunda banlatmakla uğraşırım
Mesele turnuva siz konuyu Anka ve TuRa birleşmesine taşıdınız ve bizde cevap hakkımızı kullandık

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu konunun açılış amacı zaten sınırsız oyuncu kuralından duyulan rahatsızlığı yazmak değil millete taş atmak bunu herkes rahatlıkla görüyor.Konuyu açan arkadaşın bizi kastederek karınca sürüsü tabirini görmeyipte konuyu baştan kilitletlemeyen DN Angel adlı arkadaşımız zaten konunun tartışma alanına döneceğini göremiyor mu ?
Sözün özü şu burda millete bir laf atılıyorsa illaki onun cevabını vericektir konu baştan kilitlenmediği zaman.
Sayı sınırlamasına gelirsek lonca birlik işidir.Kimse kimseye bizim zihniyetimizce ahmet , mehmet sen savaşlara girmiyorsun yazarak o arkadaşların emekleriyle duygularıyla oynamaz,bireyi sağlamlık ve item konusunda sınayarak bir sıraya sokmaz.Bu yüzdendir ki lonca turnuvası yapılıcaksa o loncadan 20 kişinin değil bütün loncanın katılması gerekir.Her loncanın 70 üye potansiyeli var üye alımı yapamayanların burada biz yapamıyoruz madem kimse bizden fazla olmasın gibi serzenişte bulunmasıda ne denli durumu ciddiye aldıklarını gösterir.Kimse kendini kandırmasın.
Sözün özü şu burda millete bir laf atılıyorsa illaki onun cevabını vericektir konu baştan kilitlenmediği zaman.
Sayı sınırlamasına gelirsek lonca birlik işidir.Kimse kimseye bizim zihniyetimizce ahmet , mehmet sen savaşlara girmiyorsun yazarak o arkadaşların emekleriyle duygularıyla oynamaz,bireyi sağlamlık ve item konusunda sınayarak bir sıraya sokmaz.Bu yüzdendir ki lonca turnuvası yapılıcaksa o loncadan 20 kişinin değil bütün loncanın katılması gerekir.Her loncanın 70 üye potansiyeli var üye alımı yapamayanların burada biz yapamıyoruz madem kimse bizden fazla olmasın gibi serzenişte bulunmasıda ne denli durumu ciddiye aldıklarını gösterir.Kimse kendini kandırmasın.
Hakaret olmadığı sürece konu da tartışmaya devam edebilirsiniz.Sadece kuralla ilgili konuşunuz,kişiler kendi aralarında tartışmasın.Üst yetkililerden net açıklama gelene kadar konu açıktır.
Son düzenleme:
Hakaret olmadığı sürece konu da tartışmaya devam edebilirsiniz.Sadece kuralla ilgili konuşunuz,kişiler kendi aralarında tartışmasın.Üst yetkililerden net açıklama gelene kadar konu açıktır.
Teşekkürler.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)