HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
bu konunun altına tek bir kişi daha konu amacı dısında bir cümle yazarsa ( onlar kendilerini biliyorlar ) elimden gelen en ağır cezayı alacaklarını bilsinler. ya bırakalım kendi aralarında çözsünler diyoruz zorla bizi oyun içerisinde girdiyorsunuz..
kozunuzu oyunda paylasın sözle kimse bir yere gelemez burada.
son uyarımdır.
kozunuzu oyunda paylasın sözle kimse bir yere gelemez burada.
son uyarımdır.
Savaşlar 20-20 olsunki, insanlar sırf şu turnuvayı kazanmak için karakterini, gururunu ayaklar altına almasın 
Şunuda yazmak istedim, savaşların 20-20 olmasını istemeyen arkadaşlar 3 gün öncesine kadar bu ne biçim kural savaşlar 20-20 olmalı diyordu. Oyun hırsı çooooook kötü birşey çoooooooook, insanlara neler neler yaptırır

Şunuda yazmak istedim, savaşların 20-20 olmasını istemeyen arkadaşlar 3 gün öncesine kadar bu ne biçim kural savaşlar 20-20 olmalı diyordu. Oyun hırsı çooooook kötü birşey çoooooooook, insanlara neler neler yaptırır

Konu başlığının ''Anka Ve TuRa nın Birleşmesi Hakkında Sıkıntılıyız'' Şeklinde Değiştirilmesini Talep Ediyorum 

Savaşlar 20-20 olsunki, insanlar sırf şu turnuvayı kazanmak için karakterini, gururunu ayaklar altına almasın
Şunuda yazmak istedim, savaşların 20-20 olmasını istemeyen arkadaşlar 3 gün öncesine kadar bu ne biçim kural savaşlar 20-20 olmalı diyordu. Oyun hırsı çooooook kötü birşey çoooooooook, insanlara neler neler yaptırır![]()
Bazı loncaları kesmek için gururunuzu, onurunuzu hiçe sayıp birleştiniz dimi düşmanlarınızla
20-20 kuralı bana uymuyor 50 tane adam ver loncada ben 30 kişiye sen girme şu şu girsin diyemem, demem. Bu sebeplerden dolayı karşı çıkıyorum. Ancak bu kural işide çocuk oyuncağı değil önce sınır var dediniz biz ona göre alım yapmadık daha sonra sınır kalktı dediniz bizde ona göre alım yaptık şimdi kalksın kalkmasın onu tartışıyoruz birden bire olayı kişiselleştirip loncama laf atıyorsunuz" TuRa loncasını rakip olarak bile görmüyoruz, final zaten belli Anka - TEKSAS olur"
" Biz bu oyunda sadece TEKSAS loncasıyla birleşiriz, TuRa ile birleşmemiz mümkün değil"
" Bu nasıl bir saçmalık ya 20-20 olması lazım turnuvanın, savaşlar başlamadan kazanan belli mi olsun"
" Bizim amacımız eğlenmek ya, elimizde ne varsa gireriz eğleniriz sıkıntı yok"
3 gün öncesine kadar bu cümleleri kuranlar şimdi yorumlara neleeeeer neleeeeer yazıyor, ah metin2 aah bakalım bize daha neler göstereceksin
" Biz bu oyunda sadece TEKSAS loncasıyla birleşiriz, TuRa ile birleşmemiz mümkün değil"
" Bu nasıl bir saçmalık ya 20-20 olması lazım turnuvanın, savaşlar başlamadan kazanan belli mi olsun"
" Bizim amacımız eğlenmek ya, elimizde ne varsa gireriz eğleniriz sıkıntı yok"
3 gün öncesine kadar bu cümleleri kuranlar şimdi yorumlara neleeeeer neleeeeer yazıyor, ah metin2 aah bakalım bize daha neler göstereceksin

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)