HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Ben oyundan tanıdığınız ZeD. Bildiğiniz üzere çarım soyulmuş ve oyunu bırakmıştım fakat arkadaşlarım durumu kabullenemediler ve ben bırakırsam onlarda bırakacaklarını söylediler bunun üzerine onların sayesınde 2 günde tekrardan itemlerimi toplayıp çarımı eskisinden daha hazır hale getirmiştim fakat dün öğle saatlerinde hesabım engellendi ( 120 gün ) nedeni ise soyulduğum gün çarımı soyduğunu düşündüğüm ve şüphelendiğim kişinin ağzını aramak için söylediğim gm yi tanıdığım yalanıydı. Bu sayede belki ağzından bir bilgi alır kimin soyduğuna ulaşırım düşüncesindeydim. Fakat söylediğim kişiye daha sonra soyanı bulunca pm atıp söylediklerimin doğru olmadığını ve gerçek niyetimi anlattım. Oyun kurucusu Shorty beyfendiye hem skype den hemde ticketlerdan ben ve arkadaşlarım yazdığımız halde bize geri dönüş yapmayıp bizi takmadı sadece nedenini söyleyip çıktı. 4-5 sene öncesine kadar her yazdığımızda geri dönen türkay beyfendi para kazanmaya başlayınca kimseyi takmaz iplemez olmuş. Bu tavrı kendisini ihya eden oyunculara yapılmış çok büyük bir saygısızlıktır. Oyunu başından beri oynayan biri olarak bu güne kadar bi kere bile ceza almamış çarımın bu şekilde banlanması benim çok zoruma gitti. Oyundaki insan kalitesine yakışmayan bir hizmet ve uygulama var umarım bu yazım dan gerekli insanlar gerekli dersleri çıkarır herkeze iyi oyunlar..
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Çok saçma bir ban eger illa adam banlamya çok meraklıysan shorty millet anamıza bacımıza sovuyor 2 gun ban yiyor ? adelet buysa biz bi oyun için anamızı bacımızı sokakta bulmadık boyle gidicekse bir oyun anamızdan bacımızdan degerli olamaz bizde bırakalım .
ZeD seni tanıyoruz biliyoruz umarım bu yanlışlık düzeltilir. Azmı abilik ettin bize.. Açılması gerekir aslında Yöneticiler ilgilenirse iyi olur
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)