mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

Adalet Herkeze Lazım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan panter3232
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 24
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Dostum hani bi laf vardir para seni değil sen parayı yönet diye iste o hesap elin para gördümmü eğer oturusun durusun tarzin degisiyorsa para seni yönetiyor demektir. Atalarimiz ne demiş müsteri velinimettir eğer sen bu zihniyetde degilsen ilerde bunun sonuclarini gorursun her cıkışın birde inisi var yere cakilmakda senin elinde o inisi daha guvenli yapmakta..

böyle giderse çakılacak haberi yok.

GM leriin userlere yaklaşım şekli vs vs zaten çok yanlış dünki adamlar 2-3 kuruş kazandı diye KRAL oldular. admin in gerçek anlamda güzel bir düzeltme getirmesi lazım hem kurallar acısından hem kadro hem oyun acısından oyunun rekabetini düşürebilecek şeylere aflar getirilmesi lazım ZeD oyunun en büyük loncasının başkanı bu adam bıraksa nolacak loncası bırakacak altı ustu bir pvp TR emeği vermiyor adam burda nolcak oyun içi rekabet düşcek zaten doğru düzgün bir rekabet yok oda kaybolacak

Şahsen bu yaptığınızın 120 gün ban değerinde olacağını zannetmiyorum. Eminim ki bir hata vardır bu işte ve en kısa sürede düzeltilir. En azından böyle umuyorum.
Ayrıca; bence birisiyle özel olan konuşmanızı burada paylaşmanız çok etik bir davranış değil DevilsRepaer. Bu, admin de olsa, herhangi bir oyuncu dahi olsa, oyun dışında özel bir konuşma penceresini burada paylaşmak çok düzgün gelmiyor bana. Sonuçta o bir özel pencere, iki taraf da istediğini demekte özgür.
Umarım sorununuz çözülür, adalet yerini bulur.
İyi geceler.

Kesınlıkle Emre Abıye ve Mofos arkadasa Katılıyorum Sonucda Car soyulmus ve Kısısel Bı sekılde sölememıs Yani hem carı Soyup Hemde "Ban" sebepıyetı vermek nasıl bır pişkınlıktır. ve nasıl bır yuzsuzluktur.. Gm olarak Geeregının yapılması gerektıgını dusunuyorum. . .

Turkay Mofos arkadasımızın dedıgı Gıbı oyunda gm gıbı yazı rengı deıstırem hıle veren arkadasların resmı

onlara mudahele olmayıpta sucu olmayan bırıne 120gun ban where ıs adelet derım

Shortyin attigi postu istediginiz gibi yorumluyorsunuz. Ben son derece takdir ettim. Simdide buralarda tehditkar konusmalar yapiyorsunuz "oyunu birakiriz, olmuyor boyle" gibisinden. Shortyin demek istedigi, adalet sanada ayni, banada. Para yatirsanda, yatirmasanda Ayni seyi ben yapsaydim bende ban yerdim. Kurallar acik ve net, uymazsan ban yersin bu kadar. Bu ban sistemi boyle olmasaydi veya bu kadar caydirici olmasaydi suan oyunda kufurden gecilmezdi. İnsan cezalarin buyuk oldugunu gorunce cogu zaman kufurunu yutuyor ve sakin oynuyoruz oyunu. Carinin ban yemesi uzucu bir durum fakat yigidi oldur hakkini yeme demisler. Olayin kisa ozeti, ban yeme sebebin shorty degil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri