Manwe Work 1
Manwe Work
noisiv 1
noisiv
berkmenoo 1
berkmenoo
mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Npc Serok Yeni Map ''Kar Zindanı''

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan serok1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 107
  • Görüntüleme Görüntüleme 13K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Atarlı gencimiz çoştu yine sen git ötede oyna ufaklık insanlıktan yana bir şeyin yok adam gibi davran diyecem ama adamlık ne gezer konu nerden nerelere çekildi. Ben sana konu açıyorsan adam gibi konu aç ki bilmeyende faydalansın herşeyi kendin biliyormuş gibi yapmayın artık vazgeçin şu huyunuzdan. Mapların çalış çalışmadığına dair ispatın bile yok o kadar özenti olmuşsunuz ki sadece kopyalayıp paylaşıyorsunuz nerde sana ait resim ?? Bırakın ufaklık siz bu işleri biraz ötede yaşayın

Yazdığımı atar olarak anlama gülüm ben diyorumki o kadar sinirlendiysen bana gel skype görüşelim geniş geniş rahat rahat ;) burda ben kmseye atar yapmam burası toplu paylaşım sitesi kuralları belli o yüzden buda benim konum konuma saygı duy şimdi 2le ben kendi başlığımda istediğimi yaparım sana düşmedi benim neyi nasıl yapacağım boş boğazlık yapmayı bırak önüne bak yorum atma şu saatten sonra cevap vermiyeceğim sana dediğim gibi varsa bi gazın skypede rahat görüşürüz hadi kal sağlıcakla yeğenim :)

Yazdığımı atar olarak anlama gülüm ben diyorumki o kadar sinirlendiysen bana gel skype görüşelim geniş geniş rahat rahat ;) burda ben kmseye atar yapmam burası toplu paylaşım sitesi kuralları belli o yüzden buda benim konum konuma saygı duy şimdi 2le ben kendi başlığımda istediğimi yaparım sana düşmedi benim neyi nasıl yapacağım boş boğazlık yapmayı bırak önüne bak yorum atma şu saatten sonra cevap vermiyeceğim sana dediğim gibi varsa bi gazın skypede rahat görüşürüz hadi kal sağlıcakla yeğenim :)

yazık gerçekten acıyorum sen ve senin gibilerine...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri