Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Konuda alıntı olduğu yazılmıyor, kendine ait bir resim yok sağlam olduğunu nerden bilelim CTRL+V yapmayın lütfen...
Konuda alıntı olduğu yazılmıyor, kendine ait bir resim yok sağlam olduğunu nerden bilelim CTRL+V yapmayın lütfen...
Kullanan kullanıyo canını yediğim merak etme ben bu mapı kurmasını bilen için paylaştım senin gibiler için değil o yüzden bilgi sahibi olduğunda gel yorum at buraya

Kullanan kullanıyo canını yediğim merak etme ben bu mapı kurmasını bilen için paylaştım senin gibiler için değil o yüzden bilgi sahibi olduğunda gel yorum at buraya![]()
İşte sizin zeka kapasiteniz bu kadar anca laf lamerliği yapamaya çalışırsınız. Eğer bir iş yapıyoruz adam gibi hakkıyla yap öyle başka yerden alıp paylaşmakla adam olunmuyor önce bir kur dene kendi servrine ait resimler ekle konuya ki sadece bilen değil bilmeyenlerde faydalansın tabi o kadar kapasite yok bence daha bunu bile beceremiyorsunuz yazık
Ben paylaşmasin diye bir şeymi dedim? paylaşiyorsan emeğe saygi göstereceksin alinti yazicaksin.Yhaw birader sanane milletin böle şeyler paylaşması seni neden bu kadar sıkıyo. Sen yapmadın karışma napacaksın
Gerek varmı alıntı olduğunu bilen bilir. Biz burda Tr'deki arkadaşlar yararlansın diye paylaşım yapıyoruz. Ayrıca kendi mapım diye herhangi bi belirti veya anlatım yok. O yüzden gereksiz yorumunu kendine sakla.![]()
Zaten Hep Alıntı Oluyor
) Fatihbab Senin Şu Yaptığın Filesler YABANCI Forumlardan Aldıgın Dosytalarla Yapılmadımı Sen NEden Alıntı YazmıyorsunZaten Nerde Bir Paylaşım Görse Hemen Dalmıyor Süper Map Kardeşim Paylaşım İçin Çok Sağol
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)