Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Şamana güçlü diyen beyler gidin Şaman oynayın savunma yapanıda yapmıyanıda göreceksiniz. 30k vurdugumda var sikil ile 2 k da var. Düz 12k vurdumuzda var miss-miss-2.5k-miss-miss-2.5k da var. Uzatmayın gidin şaman oynayın.
İnanmayanlarla geyik sohbetine girmem. Ely 3 e gelirsiniz saglam arkadaşlarımızla deneriz izlersiniz.
İnanmayanlarla geyik sohbetine girmem. Ely 3 e gelirsiniz saglam arkadaşlarımızla deneriz izlersiniz.
Son düzenleme:
Bir şaman olarak değil de objektif birisi gibi yazmaya çalışıcam yazdıklarımı. Sen savaşçıdan 1k 2k yiyorsun keza sura ninjadan da öyle arkadaş bırak da bir karakter vursun sana ölümsüz mü olacaksın insafsız adam
Şaman savunmanı yüksek tutup biraz çan yaptıktan sonra çözülüyor olay ki yapamam edemem demeyin yapan çok kişi var bizzat savaş ortamında deneyerek görüyoruz. Kimse ölümsüz olmayı beklemesin oyundan sen 20 30 şamanla 0 çanla gelip 50 savaşçı-60 çift el savunmasına vurduğun değere eşitlemeye çalışırsan savunma yapan adama 100 vuralım biz için rahat etsin nasıl bir anlayış bilemedim ben
Tutturmuşsunuz hata var bug var hata şu ki şaman savunmanız yok şamanları önemsemiyorsunuz mahkumsunuz o zaman paşa torunu bu değerleri görmeye 
Şaman savunmanı yüksek tutup biraz çan yaptıktan sonra çözülüyor olay ki yapamam edemem demeyin yapan çok kişi var bizzat savaş ortamında deneyerek görüyoruz. Kimse ölümsüz olmayı beklemesin oyundan sen 20 30 şamanla 0 çanla gelip 50 savaşçı-60 çift el savunmasına vurduğun değere eşitlemeye çalışırsan savunma yapan adama 100 vuralım biz için rahat etsin nasıl bir anlayış bilemedim ben
Tutturmuşsunuz hata var bug var hata şu ki şaman savunmanız yok şamanları önemsemiyorsunuz mahkumsunuz o zaman paşa torunu bu değerleri görmeye 
Bir şaman olarak değil de objektif birisi gibi yazmaya çalışıcam yazdıklarımı. Sen savaşçıdan 1k 2k yiyorsun keza sura ninjadan da öyle arkadaş bırak da bir karakter vursun sana ölümsüz mü olacaksın insafsız adamŞaman savunmanı yüksek tutup biraz çan yaptıktan sonra çözülüyor olay ki yapamam edemem demeyin yapan çok kişi var bizzat savaş ortamında deneyerek görüyoruz. Kimse ölümsüz olmayı beklemesin oyundan sen 20 30 şamanla 0 çanla gelip 50 savaşçı-60 çift el savunmasına vurduğun değere eşitlemeye çalışırsan savunma yapan adama 100 vuralım biz için rahat etsin nasıl bir anlayış bilemedim ben
![]()
:m08::m08:
Senmi oyunu bırakıcaksın
güldürdün Celal cim Allah ' ta Seni Güldürsün :m08::m08::m08:Şaman öyle çok ahım şahım engellenemiycek bir karakter değil aslında.İtemlerini her karaktere karşı ortak düzeyde dizdiğin zaman şamanında önüne geçiyorsun bir miktar.Fakat şamanı savunan arkadaşların çoğuda oyunda şamanlara kesiliyorlar nedense.Şamana item yapmıyorsunuz diyenler kendileride yapmıyor şamana savunma o çelişkinin önüne nasıl geçicez onu bilemiyorum 

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)