InfernoShade 1
InfernoShade
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

Başa bela güncellemeleriniz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DevilsReaper
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 31
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Yazdıklarım icraata geçmedikten sonra 100 sayfa yazmışsın ne fark eder ki ? Şurada iki satır bir şey yazdım. Kaç kişinin dikkatini çekti. Yaklaşık 5 senedir metin2 oynuyorum. Metin2TR serverlerinde olsun, PvP serverlerde olsun bir çok çar kastım sıkıldım, bıraktım, geri başladım, tekrar sıkıldım. Kendi Pvp serverimi açmak istediğim aklımda süper fikirler vardı. bunlar özenerek öyle bir liste program yapmıştım ki anlatamam server kurulumu ile ilgili videolar izledim, işeme yaraya bilecek her ne paylaşılmışsa okumaya çalıştım. Bu arada okulda var tabi 12 dersin 9 tanesinden kaldım şimdi boş vakitlerimde oynamak istediğim oyun git gide oynanmaz hale geliyor. Şimdi istemiyorsan oynama diyen oluyor ama diğer Pvp serverlerin pek farkı yok yabancı pvp serverlerin tanıtımlarını, lonca savaşı videolarını izliyorum adamlar harbi oyun yapmış diyorum bizim gibi bütün çarlar mavi de 130 olunca ya da 1-2 item yapınca kırmızı olup mavi bayrak kesmiyorlar. Bizim oynayışımız ile onların oynayışı çok farklı bir oynayış sadece bunu diyebilirim.

Sen bu zeka la nasıl 12 sin 9 dan kaldın anlamadım ama. Eğer kendine güveniyorsan hayallerin peşine git ve o pvp yi kur. Eğer kendine güvenmiyorsan da bu pvp bi kişi yin demesi ile düzelmez baksana daha hiç bir yetkili cevap bile atmamış sadece okumuşlar ama takmamışlar tabi adamların işine geliyor hazır oyuncu var ne gerek var oyuncuları dinlemek adamlarında en kolay seyi yapıyorlar. hiç bi sey yapmıyorlar.

Sen bu zeka la nasıl 12 sin 9 dan kaldın anlamadım ama. Eğer kendine güveniyorsan hayallerin peşine git ve o pvp yi kur. Eğer kendine güvenmiyorsan da bu pvp bi kişi yin demesi ile düzelmez baksana daha hiç bir yetkili cevap bile atmamış sadece okumuşlar ama takmamışlar tabi adamların işine geliyor hazır oyuncu var ne gerek var oyuncuları dinlemek adamlarında en kolay seyi yapıyorlar. hiç bi sey yapmıyorlar.

Bende istiyorum PvP serverimi açmak ama yeterli bilgiye sahip değilim ayrıca bilgisayarım ve internetim buna elverişli mi bunu hiç bilmiyorum bana bunları öğreten biri olsa bu serverden daha eğlenceli server yaparım ama olası bir hatada hiç bir şey yapamam. 9 tane zayıfımın olması zekamdan kaynaklanmıyor. Okul olduğu hale gece 3-4 gibi yatınca sıralar sana yatak gibi geliyor son derse kadar uyuduğum günler oldu. Sırf bu işleri öğrenebilmek için uykusuz kaldım ama hiç bir işime yaramadı. Şimdi derslerimi kurtardım sayılır ilk sınavlara göre gayet iyiyim.

Bende istiyorum PvP serverimi açmak ama yeterli bilgiye sahip değilim ayrıca bilgisayarım ve internetim buna elverişli mi bunu hiç bilmiyorum bana bunları öğreten biri olsa bu serverden daha eğlenceli server yaparım ama olası bir hatada hiç bir şey yapamam. 9 tane zayıfımın olması zekamdan kaynaklanmıyor. Okul olduğu hale gece 3-4 gibi yatınca sıralar sana yatak gibi geliyor son derse kadar uyuduğum günler oldu. Sırf bu işleri öğrenebilmek için uykusuz kaldım ama hiç bir işime yaramadı. Şimdi derslerimi kurtardım sayılır ilk sınavlara göre gayet iyiyim.

PvP KURMAK ZOR DEĞİL ZATEN SUNUCULARI KİRALIYORSUN SEN TEK SUNUCU KİRASINI VERIYORSUN AMA OYUN İÇİ AYARLARI KENDİN YAPACAN. BUNUN İÇİN TABİ BİRAZ BİRSEYLER BİLMEM LAZIM. AMA ONU YAPARSIN HERKES ANASININ KARINDA ÖGRENMİYOR Kİ SENDE YAPA YAPA ÖGRENİLİR .ZOR Bİ SEY DEĞİL EĞER KENDİNE GÜVENİYORSAN HAYALLERİNİN PEŞİNDEN GİT.

PvP KURMAK ZOR DEĞİL ZATEN SUNUCULARI KİRALIYORSUN SEN TEK SUNUCU KİRASINI VERIYORSUN AMA OYUN İÇİ AYARLARI KENDİN YAPACAN. BUNUN İÇİN TABİ BİRAZ BİRSEYLER BİLMEM LAZIM. AMA ONU YAPARSIN HERKES ANASININ KARINDA ÖGRENMİYOR Kİ SENDE YAPA YAPA ÖGRENİLİR .ZOR Bİ SEY DEĞİL EĞER KENDİNE GÜVENİYORSAN HAYALLERİNİN PEŞİNDEN GİT.

Diyorum ya bana bu konularda yardımcı olabilecek biri olsa sunucu parasını karşılayabilirim.

Diyorum ya bana bu konularda yardımcı olabilecek biri olsa sunucu parasını karşılayabilirim.

bak bi atasözü vardır bi işin varsa kendin yap. bu iş başkasınla olmaz kendi işini kendin görcek.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri