Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
quickxd 1
quickxd
Hikaye Ekle

Efsunlar hakkında yardım eder misiniz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan teenwolf33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 776

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

rivulet kullanan birine çift el etki etmez kardeşim.o bir çift el değildir çift eller sadece palalardır.ve kılıç bıçak çift elin tercih edilme sebebi olarak karakter savunmasından daha çok etkisi var diye bilindiği içindir .yoksa teenwolfunda dediği gibi kılıç bıçak çift el li item dizmek yerine sadece ninja savaş çı dizilse yeterli olurdu.Bende ilk başta krktr savunması daha iyi diye biliyordum.hem 3krktr savunmalı kolye daha ucuz diye onları tercih ediyordum fakat baktım ki kılıç çift el bıçak daha çok işe yarıyor daha fazla damageyi önlüyor o zaman döndüm kılıç çif el bıçağa
ben bi fark göremedim açıkçacı ya karakter yada kılıç bıçak çiftel ama şöyle bi durum var mesela bıçak yerine ninja 15 olması okuçulara karşı da işe yarıyor

@teenwolf33 ; @organik ; beyler rica ederim şu efsun klavuzunu okuyun gameforgenin efsun klavuzunu orada detayli anlatiliyor herşey ve yeni aciklamalari dikkat cekti bi konuları inceleyiniz efsun sistemi degisiyor ve guncellenicek sanirsam. rüzgar ve şimsek savunmasi etkisizmiş ve ateşe dayaniklilik kaldirilicakmiş ben kafama göre demiyorum rica ederim klavuza bakın.

Moderatör tarafında düzenlendi:
@teenwolf33 ; @organik ; beyler rica ederim şu efsun klavuzunu okuyun gameforgenin efsun klavuzunu orada detayli anlatiliyor herşey ve yeni aciklamalari dikkat cekti bi konuları inceleyiniz efsun sistemi degisiyor ve guncellenicek sanirsam. rüzgar ve şimsek savunmasi etkisizmiş ve ateşe dayaniklilik kaldirilicakmiş ben kafama göre demiyorum rica ederim klavuza bakın.
turkmmo.com daki bilgilendirmeyi okudum fakat karakterlerle ilgili birşey yazmıyor?

gameforgenin resmi klavuzunu bulamadım ama baktığım farklı bir kaç klavuzdada çift el savunmasını sadece palalara etkidiği yazıyor.yani şaman ve ninjaların iki elindede silah var diye o çift el diye geçmiyor.ordaki çift el tek bir silahı 2 elle tutmadır. @azrailkadir27 ; sen biliyorsan gameforgenin resmi klavuzunu bi link atsan iyi olacak.bilmediğim bir şey varsada öğrenmek isterim

Moderatör tarafında düzenlendi:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri