noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Efsunlar hakkında yardım eder misiniz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan teenwolf33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 776

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar ben ely metin 2 kullanıcısıyım efsun hakkında bazı sorunlarım var mesela kılıç bıçak çiftel 151515+1500 hpli kolye mi daha iyidir yoksa kılıç 15 savaşçı savunması 15 ninja savunması 15 +1500 hp li kolye mi daha iyidir bu konuda kararsız kaldım karakter savunması ile kılıç bıçak çiftel savunması arasında bir fark var mıdır bunu merak ediyorum yardım eder misiniz ?:l04::l04:

kılıç bıçak çift el çan falan daha çok etki ediyor krktr savunmasından.mesela kılıç kullanan savaşçıya karşı 15 kılıç savunması 15savaşçı savunmasından daha çok etki ediyor.zaten öyle olmasa 15kılıç 15çift el 15bıçak 15 oklu bi cennet kolye felaket pahalıyken 15ninja 15savaşçılı kolyenin 1t etmemesi bunu gösterir

1-1 ' lik her karaktere farklı örnek: hp kılıc savaşçı savunma savaşçı güc diz tutamazlar bide ayrı olarak loncalık dizersen İyi olur ama para lazım işte :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri