Scarlet 1
Scarlet
Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Efsunlar hakkında yardım eder misiniz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan teenwolf33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 776

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

sen anlatırver ne olacak :)

Sayın @teenwolf33 ;
Ben açıklıyayim örneklerle. Oyunumuzda 1-1 denilen birsey var degilmi ? sadece bir karektere item dizmek. Karekterde öyledir. Savascı dizince sadece savasciya savunman olur. Kılıc dizince lanetli kilic+Ay kilici ikisine savunman olur kilic takan tum oyunculara savunman olur. yani sura 15 ve savasci 15 savunmasi 15 kilic savunma kadar onemli degil tabi yine önemli ama kılıctan taviz vermememiz gerekir.

Not : Karekter savunmalarının daha üstün oldugu durumlarda var. Kask ı örnek verebilirim yari-büyü-şimşek-rüzgar efsunlarinin yaninda 5. efsun eksik olan karekter savunman olucak 6-7 efsunun savunma ise 5. efsunun eksik olan 2 karekterden birisi olabilir.

Son düzenleme:
Sayın @teenwolf33 ;
Ben açıklıyayim örneklerle. Oyunumuzda 1-1 denilen birsey var degilmi ? sadece bir karektere item dizmek. Karekterde öyledir. Savascı dizince sadece savasciya savunman olur. Kılıc dizince lanetli kilic+Ay kilici ikisine savunman olur kilic takan tum oyunculara savunman olur. yani sura 15 ve savasci 15 savunmasi 15 kilic savunma kadar onemli degil tabi yine önemli ama kılıctan taviz vermememiz gerekir. Çift el sadece savasci giymez şaman, ninja, savascida giyebilir asla taviz verilmemesi gerekir. bak bir Çift el savunma 3 karekter savunmasina bedelmis anladin degilmi demek istedigimi. ?

Not : Karekter savunmalarının daha üstün oldugu durumlarda var. Kask ı örnek verebilirim yari-büyü-şimşek-rüzgar efsunlarinin yaninda 5. efsun eksik olan karekter savunman olucak 6-7 efsunun savunma ise 5. efsunun eksik olan 2 karekterden birisi olabilir.

ya benim anlamadığım çiftel denilen şey savaşçının kullandıı palalar değilmi bunlar nasıl diğer karakterlere etki ediyor ?birde mesela sura sadece kılıç kullanıyor savaşçı kılıç çiftel ninja kılıç bıçak ok değil mi ?
yani şimdi kılıç15 savaşçı15 ninja 15 li bir kolye nasıl olurda kılıç bıçak çiftel 151515 den iyi olmaz ki ?savunma alanları farklı olsa diyelim ki karakter savunması skill vuruşlarına kılıç bıçak çiftel savunması düz vuruşlara etki etse sizin dediğiniz mantıklı ama böyle biraz karmaşık oluyor sonuçta savaşçı 15 savunması hem kılıç kullanan savaşçı hemde çiftel kullanan bir savaşçıya karşı savunma yapmıyor mu?

Rivulet örnek vereyim tek el ile tutulan bir bıçak degildir cift el etkisi.var. Evet savascı 15 etkisi daha azdır sebebi ise acikladigim gibi savasci15 sadece savasciya savunma tek karektere savunma önemli degil önemli olan tüm karekterlere daha fazla oranda savunma yapabilmektir. sacasci 15 savasciya yeteri savunmayi saglar 1-1 ci olucaksan. Fakat diger karekterlere saglamaz. 4 karekterli kolye yaparım dersen etkisi aynı olur. Ama kilic, bicak, ciftel üstündür.

peki o zaman bıçak hangilerine etki ediyor bir de benim kolyem de çiftel yok fakat kılıç 15 savaşçı 15 ninja 15 yani bu şekilde ninjaya karşı zaten savunmam var bu şekilde de mi yine de kılıç bıçak çiftel den iyi değil? bi de böyle okçulara karşı da bir savunmam olmuş olmuyor mu?

Son düzenleme:
rivulet kullanan birine çift el etki etmez kardeşim.o bir çift el değildir çift eller sadece palalardır.ve kılıç bıçak çift elin tercih edilme sebebi olarak karakter savunmasından daha çok etkisi var diye bilindiği içindir .yoksa teenwolfunda dediği gibi kılıç bıçak çift el li item dizmek yerine sadece ninja savaş çı dizilse yeterli olurdu.Bende ilk başta krktr savunması daha iyi diye biliyordum.hem 3krktr savunmalı kolye daha ucuz diye onları tercih ediyordum fakat baktım ki kılıç çift el bıçak daha çok işe yarıyor daha fazla damageyi önlüyor o zaman döndüm kılıç çif el bıçağa

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri