Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Manwe Work 1
Manwe Work
noisiv 1
noisiv
Hikaye Ekle

İlgilenirmisiniz.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hakan371
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 205
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Nick:AineKaine
Server:Ely3

Kurallarda T Satışının Yasak Olup Olmadıgını Yazmıyor Ayrıca 15. Kurala Göre Ban Cezası Uygulanmaz Yazıyor Sizin Yaptıgınız Çarı Süresiz Kapatmak.Ayrıca T de Satmadım Sadece Alttan Yazdım .Bir Yazı İçin Çarı Süresiz Kapatıyorsunuz.Sanki Hile Kullandım.Bunun Cezası bu Kadar Ağır Olmamalı.Olsa Biile Bİlgilendirmeniz Gerekmektedir.Lüften Çarımı Açın.

Son düzenleme:
15 - Oyun İçi Eşyaların TL veya Kontör İle Satışı

Oyun içinden satın alınmış, elde edilmiş itemlerin veya hesapların TL, kontör vb şeyler ile satışı yasaktır. Bu işlemlerde ban cezası uygulanmamaktadır fakat oluşabilecek dolandırıcılık vb durumlarda da tüm sorumluluk taraflara aittir. Oyun yönetimine bu işlemler sonucu doğacak sorunlarla ilgili başvurulmaması gerekmektedir. ( Kraliyet altını satışı vb gibi durumlarda oyun yönetimi şikayet üzerine veya sohbet kayıtlarından takip edip ceza verebilir )

*** : Yukarıda yazılı olmasa dahi oyun yöneticileri belirli durumlarda insiyatif kullanıp oyun hesaplarını kapatabilir. Etik olmayan hareketler ve davranışlar için ceza uygulayabilir. Oyuna kayıt olarak veya oyunu oynayarak bu kuralları kabul etmiş sayılırsınız.

*** : Elym2 yönetimi kuralları adresinden duyurmak ile yükümlüdür. Elym2 oyuncuları olası ihlallerde kuralları okumadım, görmedim şeklinde savunma yapamazlar. Tüm oyuncularımı adresindeki kuralları okumuş sayılır.

Gerekli cevap daha önce burada verilmiş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri