- Konular
- 3,339
- Online süresi
- 17m 10s
- Reaksiyon Skoru
- 660
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 7 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 358
- MmoLira
- 14
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Bence bir sorun yok, sonuçta sadece onların hpsi artmıyor ki? Sizin de artıyor? Hatta editsiz olanlar için iyi bile, kasılırken 5k hpnin ne kadar etkilli olduğunu söylememe bile gerek yok. Tek kötü yanı; vsler biraz daha uzun sürebilir.
Bu arada konu sayesinde artık o 65k hp yapanların nasıl yaptığınıda öğrenmiş oldum
Bu arada konu sayesinde artık o 65k hp yapanların nasıl yaptığınıda öğrenmiş oldum

- Konular
- 217
- Reaksiyon Skoru
- 295
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 10 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 137
- MmoLira
- -3
- DevLira
- 0
Bence bir sorun yok, sonuçta sadece onların hpsi artmıyor ki? Sizin de artıyor? Hatta editsiz olanlar için iyi bile, kasılırken 5k hpnin ne kadar etkilli olduğunu söylememe bile gerek yok. Tek kötü yanı; vsler biraz daha uzun sürebilir.
Bu arada konu sayesinde artık o 65k hp yapanların nasıl yaptığınıda öğrenmiş oldum![]()
belki oyun acıgıdır bılemeyız o yuzden konu actım kurallarda bildirin yazıyor bizde bildirdik eger oyun acıgıysa ama oyun acıgı degilsede bi acıklama yapılsın @Shorty; @erdemaa;
Son düzenleme:
- Konular
- 176
- Reaksiyon Skoru
- 75
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 9 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 92
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
bencede kalkmalı
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)