InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

Ely2 simyacı ıle ılgılı admin bakarmısın

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SeRBeRuSs26
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

aynısı sizde yapsanız sizin içinde yararlı olmaz mı ? tabi bu bir öneridir. sizde önerinizi sundunuz ona lafım yok yanlış anlaşılmasın ama merakımı mazur görün bu durum sizede yaramaz mı ?

aynısı sizde yapsanız sizin içinde yararlı olmaz mı ? tabi bu bir öneridir. sizde önerinizi sundunuz ona lafım yok yanlış anlaşılmasın ama merakımı mazur görün bu durum sizede yaramaz mı ?

yarasada ıstemıyoruz orjinal hp mizle vs atmak savasmak ıstıyoruz :)

Bakın serveren en iyi surası benım

62 K hpm var

Onuda kullansam 67 k hpm olur

Krtikde 310 zaten

Böyle olursa ne kesen olur nede başkaları 1-1 vs attıgında 60 k dan az hp bulunması zor olur

Zaten çöllerde savaşa gidiyorum

2 sura büyü atıyor ful can gidiyor 70 k olsa bile bi işe yaramıyor sadece 1-1 vslerde sıkıntı

İşimize Yarar Ancak Oyun Uzerınde Bızden Kat Kat Guclu Userler Var (Oyuna Para Vermıs Butun Edıtlerı Yenı Olanlar Vs Vs.)
Onlardakı Canları Gorunce (70 80k) Kendı Canımdan Utanıyorum Bu Kadar Hp Yapıyorlar Bırde Bu Enerjı Krıstalı Geldı Bugun Bırısıne Çölde 68k Attım Adam Yatmadı :) Boyle Bır Şey Oluyor Yanı Bu Konuya Bır Açıklık Getırılsın (Kaldırılması veya Hp Nın Azaltılması)

İşimize Yarar Ancak Oyun Uzerınde Bızden Kat Kat Guclu Userler Var (Oyuna Para Vermıs Butun Edıtlerı Yenı Olanlar Vs Vs.)
Onlardakı Canları Gorunce (70 80k) Kendı Canımdan Utanıyorum Bu Kadar Hp Yapıyorlar Bırde Bu Enerjı Krıstalı Geldı Bugun Bırısıne Çölde 68k Attım Adam Yatmadı :) Boyle Bır Şey Oluyor Yanı Bu Konuya Bır Açıklık Getırılsın (Kaldırılması veya Hp Nın Azaltılması)

Onlardan biride benim :)

Kaldırılsın admınım fazla konuşmaya gerek yok

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri