- Konular
- 1,811
- Çözüm
- 11
- Online süresi
- 1mo 25d
- Reaksiyon Skoru
- 5,439
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 421
- MmoLira
- 29,009
- DevLira
- 34
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
aynısı sizde yapsanız sizin içinde yararlı olmaz mı ? tabi bu bir öneridir. sizde önerinizi sundunuz ona lafım yok yanlış anlaşılmasın ama merakımı mazur görün bu durum sizede yaramaz mı ?
- Konular
- 217
- Reaksiyon Skoru
- 295
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 10 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 137
- MmoLira
- -3
- DevLira
- 0
aynısı sizde yapsanız sizin içinde yararlı olmaz mı ? tabi bu bir öneridir. sizde önerinizi sundunuz ona lafım yok yanlış anlaşılmasın ama merakımı mazur görün bu durum sizede yaramaz mı ?
yarasada ıstemıyoruz orjinal hp mizle vs atmak savasmak ıstıyoruz

- Konular
- 24
- Reaksiyon Skoru
- 56
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 4 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 54
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Bakın serveren en iyi surası benım
62 K hpm var
Onuda kullansam 67 k hpm olur
Krtikde 310 zaten
Böyle olursa ne kesen olur nede başkaları 1-1 vs attıgında 60 k dan az hp bulunması zor olur
Zaten çöllerde savaşa gidiyorum
2 sura büyü atıyor ful can gidiyor 70 k olsa bile bi işe yaramıyor sadece 1-1 vslerde sıkıntı
62 K hpm var
Onuda kullansam 67 k hpm olur
Krtikde 310 zaten
Böyle olursa ne kesen olur nede başkaları 1-1 vs attıgında 60 k dan az hp bulunması zor olur
Zaten çöllerde savaşa gidiyorum
2 sura büyü atıyor ful can gidiyor 70 k olsa bile bi işe yaramıyor sadece 1-1 vslerde sıkıntı
- Konular
- 58
- Reaksiyon Skoru
- 43
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 3 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
İşimize Yarar Ancak Oyun Uzerınde Bızden Kat Kat Guclu Userler Var (Oyuna Para Vermıs Butun Edıtlerı Yenı Olanlar Vs Vs.)
Onlardakı Canları Gorunce (70 80k) Kendı Canımdan Utanıyorum Bu Kadar Hp Yapıyorlar Bırde Bu Enerjı Krıstalı Geldı Bugun Bırısıne Çölde 68k Attım Adam Yatmadı
Boyle Bır Şey Oluyor Yanı Bu Konuya Bır Açıklık Getırılsın (Kaldırılması veya Hp Nın Azaltılması)
Onlardakı Canları Gorunce (70 80k) Kendı Canımdan Utanıyorum Bu Kadar Hp Yapıyorlar Bırde Bu Enerjı Krıstalı Geldı Bugun Bırısıne Çölde 68k Attım Adam Yatmadı
Boyle Bır Şey Oluyor Yanı Bu Konuya Bır Açıklık Getırılsın (Kaldırılması veya Hp Nın Azaltılması)- Katılım
- 28 Ocak 2014
- Konular
- 24
- Reaksiyon Skoru
- 56
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 4 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 54
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
İşimize Yarar Ancak Oyun Uzerınde Bızden Kat Kat Guclu Userler Var (Oyuna Para Vermıs Butun Edıtlerı Yenı Olanlar Vs Vs.)
Onlardakı Canları Gorunce (70 80k) Kendı Canımdan Utanıyorum Bu Kadar Hp Yapıyorlar Bırde Bu Enerjı Krıstalı Geldı Bugun Bırısıne Çölde 68k Attım Adam YatmadıBoyle Bır Şey Oluyor Yanı Bu Konuya Bır Açıklık Getırılsın (Kaldırılması veya Hp Nın Azaltılması)
Onlardan biride benim
Kaldırılsın admınım fazla konuşmaya gerek yok
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)