bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Ely2 simyacı ıle ılgılı admin bakarmısın

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SeRBeRuSs26
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

SeRBeRuSs26

Level 6
TM Üye
Üye
Konular
217
Reaksiyon Skoru
295
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 10 Ay 25 Gün
Başarım Puanı
137
MmoLira
-3
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

ADMİNİM ELY2 DEKİ SİMYACIDA ENERJI PARCASINDAN ELDE EDILEN ENERJİ KRİSTALİ 5 K FALAN HP VERIYOR BUNUN KALDIRILMASI GEREKLI BENCE HERKES KENDİ HP Sİ NEYSE ONUNLA SAVASSIN ONUNLA VS ATSIN BU ENERJİ KRİSTALİ KALDIRILMALI BEN AZ ONCE DENEDIM YAKLASIK 5 K HP VERIYOR

neden ? net bir açıklama yaparmısınız ? hpmi fazla yoksa tamamen mi kaldırılsın ?

neden ? Net bir açıklama yaparmısınız ? Hpmi fazla yoksa tamamen mi kaldırılsın ?

bakın az once sımyacının orda 2 3 kişi gordum ne yaptıklarını merak ettım adamlar 35 lvllik ıthemlerı alıp enerji parcası yapıyorlar sonra bu enerjı parcalarından 30 tane bırıktırıp enerjı krıstalıne donusturuyorlar sımyacıda bende merak ettım ne ıse yaradıgını bı tane kullandım ve 3 ile 5 k arası hp verıyor bu enerjı krıstalı sonra konu actım işte bunun kaldırılması ıcın herkes kendı hp si ile vs atsın savassın dıe

tBencede Kalksın Zaten Mıllette 60 70k Can Var Bırde Bunlardan Hp Artmasın Oyunun Tadı Kaçmasın

Iyı Forumlar...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri