Bvural41 1
Bvural41
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Holy mt 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 3256857
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

metin2 pvp server tanıtım konusundasınız. kayıt ol ve indir gibi işlemleri bu konu altından yapabilirsiniz. Serverın level aralığı , Zorluğu , Server Tipi olarak belirlenmiştir. metin2 pvp serverında pek çok özel sistem bulunmaktadır. açılış tarihi , bir an önce pvp servera kayıt olarak oyunu indirmenizi tavsiye ederiz.

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Saat 9 da METIN BOSS OX EVENT VAR ARD ARDA KAÇIRMA BUGÜNLÜK GİRENLERe 50 M DAĞITIYOM

Arkadaşlar Hiç Lafı Uzatmadan Önce Bi Npc Resimlerini Göstereyim Sonra Konuşmaya Devam Edicem.

BU iLk Zırhcımız :
4789.jpg

Bu iLk Silahcımız :
4799.jpg

Olay Yardımcısı :
4804.jpg

Market (Satıcı) :
4807.jpg

Bu ikiNCi Zırhcımız :
4813.jpg

Bu ikiNCi Silahcımız :
4816.jpg

Kırmızı Marketimiz :
4821.jpg

Vazgeçilmez Epic Amcamız : :)
4830.jpg

At Alma Npc :
4837.jpg

P NPC si :
4832.jpg

e Arkadaşlar Herşey Resim Değil Birazda Ben Anlatayım.

İlk Olarak Altını Çizmek İstediğim :
At Alma Npcsi Sadece At Vermiyor Aynı Anda Karşı Atak Stratejisi Kutsama Küresi vb itemler ve ışınlama görevini yapıyor.

Buz Zindanımız Aktif Yaratıklar Güzel Ex Verir.

İtem Kolay Sayılır Çelik ve +70 İtemler İçin Kapışma :)

Ya Herşey Bedava Olsa Bir Zevki Olmaz Değilmi ?

Ha Şimdi Diyceksiniz Ben Çelik Düşürsem Basarken İtem İster Yok Efendim Öyle Birşey Uydurma Laflar Bunlar :)

Demirci İtem ve Para istemez.

Epic Amca Para Almaz.

Hepsi Hayrına Çalışıyor :)

Ben Oyunda Gm filan değilim Sadece Serveri Çok Beğendim arkadaşım CeHeNNeM ve beN PLayGirL oLarak Tanıtma Gereği Duyduk Muhteşem Server Ve Bugün Öğleden Sonra Açıldı Kaçırmayın Derim.

Gelenler Mavi Bayrak Olursa Güzel Olur Çünkü Tek Bayrak da Toplanırsak Daha Zevkli Olur.

Haydi Hayırlı Oyunda ve Aşağıda Gerekli Bilgiler :

OYUN iSmi : hoLyMT-2
OYUN Sitesi : GİRİŞ İÇİN TIKLA
OYUN Mc'si : livetape.zapto.org

Kalan Bilgiler Sitede

Benden Bu Kadar Oyunda Bizden Yardım İsterseniz Yardım Ederiz İtem vb. ama daha yeniyim bende çıkardıkca veririm ihtiyacı olana ben :
PLayGirL arkadaşım CeHeNNeM herKeSe SeLaMLaR

( Yeni Aklıma Geldi GmLer her Türlü Yardımcı Oluyor Nicki Ne Demeyin O Szi Bulur :) ve Sık Sık Eventler Yapılacak Oyuncular Olunca Boss Eventler Metin eventler sıkca OX daha neler neler :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri