Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Saat 9 da METIN BOSS OX EVENT VAR ARD ARDA KAÇIRMA BUGÜNLÜK GİRENLERe 50 M DAĞITIYOM
Arkadaşlar Hiç Lafı Uzatmadan Önce Bi Npc Resimlerini Göstereyim Sonra Konuşmaya Devam Edicem.
BU iLk Zırhcımız :
Bu iLk Silahcımız :
Olay Yardımcısı :
Market (Satıcı) :
Bu ikiNCi Zırhcımız :
Bu ikiNCi Silahcımız :
Kırmızı Marketimiz :
Vazgeçilmez Epic Amcamız :
At Alma Npc :
P NPC si :
e Arkadaşlar Herşey Resim Değil Birazda Ben Anlatayım.
İlk Olarak Altını Çizmek İstediğim :
At Alma Npcsi Sadece At Vermiyor Aynı Anda Karşı Atak Stratejisi Kutsama Küresi vb itemler ve ışınlama görevini yapıyor.
Buz Zindanımız Aktif Yaratıklar Güzel Ex Verir.
İtem Kolay Sayılır Çelik ve +70 İtemler İçin Kapışma
Ya Herşey Bedava Olsa Bir Zevki Olmaz Değilmi ?
Ha Şimdi Diyceksiniz Ben Çelik Düşürsem Basarken İtem İster Yok Efendim Öyle Birşey Uydurma Laflar Bunlar
Demirci İtem ve Para istemez.
Epic Amca Para Almaz.
Hepsi Hayrına Çalışıyor
Ben Oyunda Gm filan değilim Sadece Serveri Çok Beğendim arkadaşım CeHeNNeM ve beN PLayGirL oLarak Tanıtma Gereği Duyduk Muhteşem Server Ve Bugün Öğleden Sonra Açıldı Kaçırmayın Derim.
Gelenler Mavi Bayrak Olursa Güzel Olur Çünkü Tek Bayrak da Toplanırsak Daha Zevkli Olur.
Haydi Hayırlı Oyunda ve Aşağıda Gerekli Bilgiler :
OYUN iSmi : hoLyMT-2
OYUN Sitesi : GİRİŞ İÇİN TIKLA
OYUN Mc'si : livetape.zapto.org
Kalan Bilgiler Sitede
Benden Bu Kadar Oyunda Bizden Yardım İsterseniz Yardım Ederiz İtem vb. ama daha yeniyim bende çıkardıkca veririm ihtiyacı olana ben :
PLayGirL arkadaşım CeHeNNeM herKeSe SeLaMLaR
( Yeni Aklıma Geldi GmLer her Türlü Yardımcı Oluyor Nicki Ne Demeyin O Szi Bulur
ve Sık Sık Eventler Yapılacak Oyuncular Olunca Boss Eventler Metin eventler sıkca OX daha neler neler 
Arkadaşlar Hiç Lafı Uzatmadan Önce Bi Npc Resimlerini Göstereyim Sonra Konuşmaya Devam Edicem.
BU iLk Zırhcımız :
Bu iLk Silahcımız :
Olay Yardımcısı :
Market (Satıcı) :
Bu ikiNCi Zırhcımız :
Bu ikiNCi Silahcımız :
Kırmızı Marketimiz :
Vazgeçilmez Epic Amcamız :

At Alma Npc :
P NPC si :
e Arkadaşlar Herşey Resim Değil Birazda Ben Anlatayım.
İlk Olarak Altını Çizmek İstediğim :
At Alma Npcsi Sadece At Vermiyor Aynı Anda Karşı Atak Stratejisi Kutsama Küresi vb itemler ve ışınlama görevini yapıyor.
Buz Zindanımız Aktif Yaratıklar Güzel Ex Verir.
İtem Kolay Sayılır Çelik ve +70 İtemler İçin Kapışma

Ya Herşey Bedava Olsa Bir Zevki Olmaz Değilmi ?
Ha Şimdi Diyceksiniz Ben Çelik Düşürsem Basarken İtem İster Yok Efendim Öyle Birşey Uydurma Laflar Bunlar

Demirci İtem ve Para istemez.
Epic Amca Para Almaz.
Hepsi Hayrına Çalışıyor

Ben Oyunda Gm filan değilim Sadece Serveri Çok Beğendim arkadaşım CeHeNNeM ve beN PLayGirL oLarak Tanıtma Gereği Duyduk Muhteşem Server Ve Bugün Öğleden Sonra Açıldı Kaçırmayın Derim.
Gelenler Mavi Bayrak Olursa Güzel Olur Çünkü Tek Bayrak da Toplanırsak Daha Zevkli Olur.
Haydi Hayırlı Oyunda ve Aşağıda Gerekli Bilgiler :
OYUN iSmi : hoLyMT-2
OYUN Sitesi : GİRİŞ İÇİN TIKLA
OYUN Mc'si : livetape.zapto.org
Kalan Bilgiler Sitede
Benden Bu Kadar Oyunda Bizden Yardım İsterseniz Yardım Ederiz İtem vb. ama daha yeniyim bende çıkardıkca veririm ihtiyacı olana ben :
PLayGirL arkadaşım CeHeNNeM herKeSe SeLaMLaR
( Yeni Aklıma Geldi GmLer her Türlü Yardımcı Oluyor Nicki Ne Demeyin O Szi Bulur
ve Sık Sık Eventler Yapılacak Oyuncular Olunca Boss Eventler Metin eventler sıkca OX daha neler neler 
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)