HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Ya millet zaten hp getiremiyor şimdi yeni başlıyan biri ben bunların nasıl önüne geçerim diyor şuan herkes 15-15-15 yapmış o taraftar gidiyor alın size fırsat parayı basın efsunu sallayın 15-15-15 Hp getirin adamın 30k mı oluyor senin 36-37k olsun 3-4 skilede dayan zaten şuan serverda herkes parası ihtiyaclı harcıyor 3-4 ay sonra şaraplar cekilmeye baslıcak envanter envnter oyun takım oyuna döncek ..İKSİR YERİNE EJDER TASI GELMİŞ TR DE MAVİ EJDERDEN DUSEN EJDER GELECEKMİ?. Kuşlardaki okun kaldırılması güzel oldu 15 canavar koyuyorsun 20 de tecrübe koy barede cekenin işine daha önceden çekmişede mağdur bırakma SAÇ stillerinin süresi uzatılsın 30 günlük yapılsın 10 kristal olsun yada daha uzun olup fiyat indirilsin nesne market zengin degil oyun içi hesaplayın ortalama bir a9 kac t patlıyor 1 t nin serverdaki etkisi ne ona göre a9 efsunsuzu getirin atıyorum 50 kristal yapın sw ye göre hesaplayın tabiki.Markete ek şeyler gelebilir.Kahramanlik ödülünü 5T 10 intikam olabilir.Oyuna hırs arttırıcı şeyler gelmeli ejder tarzı vs vs ve Eğer dönüşümleri açcaksınız ALLAH RIZASI İÇİN zor basılsın herkes 9 beta yaptı betanın anlamı kalmadı +7 +8 +9 geçme oranları dönüşümlerde zor olsun . Markete Dönüşüm Kitapları gelebilir. Teşekkürler İyi Forumlar.
Kesinlikle katılıyorum
ya millet zaten hp getiremiyor şimdi yeni başlıyan biri ben bunların nasıl önüne geçerim diyor şuan herkes 15-15-15 yapmış o taraftar gidiyor alın size fırsat parayı basın efsunu sallayın 15-15-15 hp getirin adamın 30k mı oluyor senin 36-37k olsun 3-4 skilede dayan zaten şuan serverda herkes parası ihtiyaclı harcıyor 3-4 ay sonra şaraplar cekilmeye baslıcak envanter envnter oyun takım oyuna döncek ..iksir yerine ejder tası gelmiş tr de mavi ejderden dusen ejder gelecekmi?. Kuşlardaki okun kaldırılması güzel oldu 15 canavar koyuyorsun 20 de tecrübe koy barede cekenin işine daha önceden çekmişede mağdur bırakma saç stillerinin süresi uzatılsın 30 günlük yapılsın 10 kristal olsun yada daha uzun olup fiyat indirilsin nesne market zengin degil oyun içi hesaplayın ortalama bir a9 kac t patlıyor 1 t nin serverdaki etkisi ne ona göre a9 efsunsuzu getirin atıyorum 50 kristal yapın sw ye göre hesaplayın tabiki.markete ek şeyler gelebilir.kahramanlik ödülünü 5t 10 intikam olabilir.oyuna hırs arttırıcı şeyler gelmeli ejder tarzı vs vs ve eğer dönüşümleri açcaksınız allah rızası için zor basılsın herkes 9 beta yaptı betanın anlamı kalmadı +7 +8 +9 geçme oranları dönüşümlerde zor olsun . Markete dönüşüm kitapları gelebilir. Teşekkürler iyi forumlar.
fikire katılıyorum vsleri potsuz atın arkadaşlar
oyunda kasmak zaten zor 5k hp oranı bence gayet güzel kasılan arkadaşlarımız zorlanmadan slotları kesiyor shorty kuş konusundada iyi bir nokta atışı yaptın canavar bonusu koyarak oda güzel şuan serverde eksik yok kendi çıkarınızı düşünmeyin arkadaşlar 5k hp iyidir
Öncelikle yorumunuz için teşekkürler Benim de asıl şikayetçi olduğum kısım atak ve hp nin uyuşmaması atak az hp fazla pet 5k hp veriyosa kostum atak vermeli yada tam tersi. Birbirini dengelemeli hp ve atak ful savunmaya 1-1 item dizilmiş kişilere 5-6 k atıyoruz adamın 30 k canı var5k hp iyi bence , ataklar artsa iyi olur. (Bir oyuncu olarak yazıyorum.)
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)