noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

ELY#4 Orjinalliğini kaybetti

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ozgurcem123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 27
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Coğu yorumlarınızı okudum. Genellikle hepiniz kendi cıkar ve menfaatleriniz için konusmussunuz. İlk olarak biraz empati yapın, ben iyileştirmeci bir şamanım benim attıgım atabildiğim skill en fazla 4k dır. Full + full dizili olan 60 büyü savunmalı 30k hp li bir karaktere ben 2.5 , 3k ,4 k vurarak nasıl kesebileceğim ? Veyahutta ben 7 sn yede 1 iyileştirme basıyorum benim toplam hp oranım 28k 5 karakter gelse bile ben yine ayakta kalırım yanlıs anlasılmasın kesemem sadece iyileştirme skilim yüzünden ayakta kalabilirim ? Ee peki şimdi soruyorum ben hem kesilmeyeceğim hem kesemiyeceğim ne anladım bu işten ? Nesne markete getirilmiş olan 8,500 hp cok cok fazla.

Ya ben görüşüme açıklık getirmek istiyorum. Pandalar 5k için iyi ona bi sözümüz yok ama kostümler (çöl-forma) oyunu çok çocuksu gösteriyo ben bunları takmak istemiyorum ama şartlar taktırmak zorunda bırakıyo sadece kostümler kalkmalı bence. Veya balık eventinden çıkan formaları kaldıramıyomusunuz ozaman süresiz yapmayın bi süresi olsun oyun metin2likden çıktı futbol federasyonuna döndü.

Şahsen Ely #4'ün tamamen emek serverı olarak kalmasından yanayım. Ve bu kostümler oyunu asıl amacından saptırıyor. Para kazanmak için nesne market olması güzel, güzel kostümler de var, ancak bunların albenisinin bu kadar fazla HP ve özellikli kostüm ve petlerle yapılması çok yanlış geliyor bana. Yine de tepkimizi göstermekten başka elden bir şey gelmez, sanmıyorum ki bizi dinleyip değiştirsinler.

Hp oranlarinin yuksek olmasiyla suan bi uyumsuzluk olustu ama bence beta silahlarinin gercek gucunu yansitmasiyla yani 85 yarı insanla saldiricagimiz zaman bu durum duzelicegini dusunuyorum.Unutmayalim ki serverin ilk gunlerinde herkes hp oranlarinin dusuk olmasindan sikayetciydi ama simdide yuksek olmasindan sikayet ediyoruz.Bize yaranilmaz :D

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri