HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Teşekkür ederim Örn. panda 5k hp yerine 2k hp + 10 yarı falan gibi şeyler verebilir yani demek istediğim hp yle vuruş birbirini dengelemeliEğer oyunculardan şikayet aşırı gelirse zaten Shorty düzenleme yapacağını iletmişti.
Bir oyun görevlisi gözüyle değil de sizin gibi bir oyuncu gözüyle bakarsam, hp oranları biraz düşürülebilir.
Kesinlikle bu konuyu destekliyorum. Server'da hasar değerlerinin yüksek boyutlara ulaşmamasına rağmen (ki bence olması gereken de bu) bu kadar yüksek hp boyutlarına hiç gerek yok diye düşünüyorum. Bu arada bu satın alınan binek-pet gibi nesneler alındıktan sonra karaktere bağlı olmadan oyunda ticaret ile satılma imkanı olursa daha da bir dengeli ve değerli olucağını düşünüyorum. Fakat hp oranlarının kesinlikle düşürülmesi taraftarıyım.
Kesinlikle konunun destekçisiyim ! bu balık eventinden çıkan formalar, çöl takımı, bao baolar çok çocuksu gösteriyo oyunu bunların acilen düzeltilmesi kaanitindeyim petler neysede kostümler formalar zırhı kapatıyo ve oyunun aslını yansıtmıyo lütfen kaldırılsın.
Güzel fikir ve dönüşümler acılmalı ve geçme oranları zor olmalı herkes beta 9 yapmış bir anlamı kalmamış beta zırhının
Yanlış düşünüyorsunuz.ws ler bitmiyor dıyorsunuz.potsuz atın ozaman.savaşlarda full sav yapıoz herseye karsı ama hp yoktu.12-13 k canla savasta full savda yapsan yinede yatıyorduk.
şimde ise hp nınde olması,savaslara daha bir zevk kattı.ha nesne marketi kullanmak ıstemeyenler olur.onalrda oyuna para yatırmak ıstemeyenlerdir.saygı duyarım.ama oyun asıl nesne marketle bırlıkte iyi oldu.hp açığımız kapandı.
ely4 metin2 türk gibi oldu.kim ne derse desin.bence çok iyi oldu.
şimde ise hp nınde olması,savaslara daha bir zevk kattı.ha nesne marketi kullanmak ıstemeyenler olur.onalrda oyuna para yatırmak ıstemeyenlerdir.saygı duyarım.ama oyun asıl nesne marketle bırlıkte iyi oldu.hp açığımız kapandı.
ely4 metin2 türk gibi oldu.kim ne derse desin.bence çok iyi oldu.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)