HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
chormden başka biryerde dene internet explorer de dene linkte sorun yok
tm dır indirdim çalıştı fakat şöyle bi özeliği varmı mesala baştan değilde mesela mavi 1 köyü direk editleme baştan yapma değil üzerine eklemek nasıl parım eğer varsa
tabiki var metin2 Türk'ün içineki autodoorc1.epk olması lazımdı onu unepk ile aç içindekini map editörün olduğu klasöre at sonra editöre gir load de loaddan attığın dosya adını seç tmm dır sonra vidoeları izleyerek yaptm dır indirdim çalıştı fakat şöyle bi özeliği varmı mesala baştan değilde mesela mavi 1 köyü direk editleme baştan yapma değil üzerine eklemek nasıl parım eğer varsa
tabiki var metin2 Türk'ün içineki autodoorc1.epk olması lazımdı onu unepk ile aç içindekini map editörün olduğu klasöre at sonra editöre gir load de loaddan attığın dosya adını seç tmm dır sonra vidoeları izleyerek yap
yaptım zaten öyle fakat söyle bir hata aldım belki eksik yapmışımdır hatayı söyliyim log hatsı CMaManager::LoadMap()Invalid Map Type fikriniz nerdir hocam ndn böyle bir hata alıyorumdır mavi bayrakını aldım
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)