Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
farkmt2official 1
farkmt2official
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Metin2 Map Editörler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xxkadirxx39
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 97
  • Görüntüleme Görüntüleme 18K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

chormden başka biryerde dene internet explorer de dene linkte sorun yok

tm dır indirdim çalıştı fakat şöyle bi özeliği varmı mesala baştan değilde mesela mavi 1 köyü direk editleme baştan yapma değil üzerine eklemek nasıl parım eğer varsa

tm dır indirdim çalıştı fakat şöyle bi özeliği varmı mesala baştan değilde mesela mavi 1 köyü direk editleme baştan yapma değil üzerine eklemek nasıl parım eğer varsa
tabiki var metin2 Türk'ün içineki autodoorc1.epk olması lazımdı onu unepk ile aç içindekini map editörün olduğu klasöre at sonra editöre gir load de loaddan attığın dosya adını seç tmm dır sonra vidoeları izleyerek yap

tabiki var metin2 Türk'ün içineki autodoorc1.epk olması lazımdı onu unepk ile aç içindekini map editörün olduğu klasöre at sonra editöre gir load de loaddan attığın dosya adını seç tmm dır sonra vidoeları izleyerek yap

yaptım zaten öyle fakat söyle bir hata aldım belki eksik yapmışımdır hatayı söyliyim log hatsı CMaManager::LoadMap()Invalid Map Type fikriniz nerdir hocam ndn böyle bir hata alıyorumdır mavi bayrakını aldım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri