melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Shorty Admın (Aslan57x sende gel)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan deagle147
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Ya ben karışmıyım diyorumda arkadaş iyi insan oldugu için tanıdığım kadarıyla oyundan falan içim el vermiyor onun için değil charı için değil ben sadece fikrimi söylemek istiyorum

oyunda hiçbir zaman kötülüğünü görmedim ben şahsen arkadaşlarımda görmedi

eğer sahte böyle nasıl desem 70 k dan fazla hp bugu yapıpda oyuncuların aklını karıştır die sınırsız ban yemiş kararınıza saygı duyuyorum admınım mılletın kafası karısıp karısmaması bahane ister karışsın ister karışmasın

biliyorum bu arkadaş büyük bir yanlıs yapmıs hefesine verin benım mantıgım su o kadar büyük hp yapayımki arkadaslarım tebrık etsin falan işte kendidede farkında yanlıs yaptıgını para da olsa vermiştir ben sadece parasına acıyorum sadece tekrar düşünün derim bida en ufak küfürden bile sınırsız kapatabilirsiniz öyle bile anlaşabiliriz yeterkı silmeyin kardeşimi ELYM2 istiyorsa oynasın :)

Oncelıkle Profılını Inceledım Baya Iyı Bır Admınsın Bak Derdımı Sana Anlatayım Ben .
@Shorty; Dıyorkı Vıdeosuz Ban Atılmaz.(Kendısı Vıdeo Olmadan Şahsıma Sınırsız Ban Attı): @Shorty; Dıyorkı: Sınırsız Banın Affı Olmaz. (Sınırsız Banı 3 Gune Dusurdu) @Shorty; Ust Yonetıcı Ama Görevını Yeterınce Yapmıyor. @Shorty; Kanıtsız Ban Atabılıyor. @Shorty; Ban Suremın Dusurulmesını Istıyorum Shorty!!!!

Buda @erdemaa; Admınımızın Yazdıgı Bır Yorum;

Elime Ne Kanıt Geçdı Ne Baska Bişey
Belırttıgım Gıbı Ulasılabılıcek Her Yerden Ulasdım Artık Benım Sorunuma Bırısı Açıklık Getırsın
@Shorty; @admin;

) Oyun açıklarından yararlanmak yasaktır, Herhangi bir oyun hatası veya açığı tespit ettiğiniz anda lütfen ElyM2 Yönetimini bilgilendi

Siz Sahte ss veya fotoğraf koyarak forumda yine ben yine rekor tarzında bir konu açmıştınız.Konu Elimizde varmı derseniz evet var.Siz resim üzerinde bir takım değişiklik veya birçok değişiklik yaparak oyuncuyu oyundan soğutma,oyunda olmayan birşeyleri sanki varmışcasına diğer oyunculara aktararak oyun düzenini bozmaya kadar gider bu yaptıgınız fiil.

Bu kadar birşeyi ÜST Yetkili size sayfalarca cevapmı yazacak,bu kadar basit söylenmek istenenki size üst yetkilide cevap verdi.

Siz Sahte ss veya fotoğraf koyarak forumda yine ben yine rekor tarzında bir konu açmıştınız.Konu Elimizde varmı derseniz evet var.Siz resim üzerinde bir takım değişiklik veya birçok değişiklik yaparak oyuncuyu oyundan soğutma,oyunda olmayan birşeyleri sanki varmışcasına diğer oyunculara aktararak oyun düzenini bozmaya kadar gider bu yaptıgınız fiil.

Bu kadar birşeyi ÜST Yetkili size sayfalarca cevapmı yazacak,bu kadar basit söylenmek istenenki size üst yetkilide cevap verdi.

Ben Kurallar İçinde 'Sahde Hp Rekoru Resmı Koyulması Sınırsız Ban Cezası Demek' Dıye Bır Kural Gormedım ?
Videosuz Çok Guzel Ban Atıyorsunuz Be Helal Olsun Walla

Beklemedeyım; @Shorty; @admin; : Son 1 Cevap.

​ReSeRVeD

Moderatör tarafında düzenlendi:

Ben Kurallar İçinde 'Sahde Hp Rekoru Resmı Koyulması Sınırsız Ban Cezası Demek' Dıye Bır Kural Gormedım ?
Videosuz Çok Guzel Ban Atıyorsunuz Be Helal Olsun Walla

Beklemedeyım; @Shorty; @admin; : Son 1 Cevap.

​ReSeRVeD

Her kurallara aykırı davranışın tam tannımını mı yazacagız? , Kurallar neticesinde böyle birşeyinde suç oldugunu anlamanız gerekirdi ki zaten diğer oyuncuları rahatsız etmekte yasaktır.

Her kurallara aykırı davranışın tam tannımını mı yazacagız? , Kurallar neticesinde böyle birşeyinde suç oldugunu anlamanız gerekirdi ki zaten diğer oyuncuları rahatsız etmekte yasaktır.

Ben Nerden Bıleyım Bunun Yasak Oldugunu. Hadı Dıyelım Bılseydım Su Konuya Degınmek Isterım. @Shorty; & @admin; Dıyorkı Vıdeosuz Ban Atılmaz!!
ben Resım Yuzunden Ban Yedım :D
Kurallarada Sonradan Eklendı Yasakdır Dıye Olsam Olsam %50 Suçluyumdur.

Yanı Oyunun Kayıtları Tutuluyordur Demı?
Çarımı Inceleyın Abı Ben Bug Flan Yapmadım Sahde ss Attım Onunda Cezası Yazmıyor.
Arkadasımın 4yıllık Emek Çarı Banlanıyor
Benım Ustume Olan Çarlar
Duckes
RiaDoN

lM4T4DORl Çarı Benım Ustume Degıl Çara Gırılen Iplere Goz Atabılırsınız!

Kendı Çarım Banlansın Umrumdamı Ama Arkadasın Çarı Gıtmıs O Çara Verdıgım Emek Olsa Olsa %10 Dur Ben Bunu Anlatıyorum.

Bı Yol Gosterın Artık Yokmu Bır Allah'ın Kulu Yardım Etsın Hayrına??

[/QUOTE]

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri