Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Shorty Admın (Aslan57x sende gel)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan deagle147
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Size gereken cevap verildi,neden ban yediğiniz ve gereken herşey cevap halinde size iletildi.Böyle yapmaya devam ederseniz(konu açmaya) forumdanda uzaklaştırılırsınız bunu belirtmek isterim altını çizerek..

Size gereken cevap verildi,neden ban yediğiniz ve gereken herşey cevap halinde size iletildi.Böyle yapmaya devam ederseniz(konu açmaya) forumdanda uzaklaştırılırsınız bunu belirtmek isterim altını çizerek..

Oncelıkle Profılını Inceledım Baya Iyı Bır Admınsın Bak Derdımı Sana Anlatayım Ben .
@Shorty; Dıyorkı Vıdeosuz Ban Atılmaz.(Kendısı Vıdeo Olmadan Şahsıma Sınırsız Ban Attı): @Shorty; Dıyorkı: Sınırsız Banın Affı Olmaz. (Sınırsız Banı 3 Gune Dusurdu) @Shorty; Ust Yonetıcı Ama Görevını Yeterınce Yapmıyor. @Shorty; Kanıtsız Ban Atabılıyor. @Shorty; Ban Suremın Dusurulmesını Istıyorum Shorty!!!!

Buda @erdemaa; Admınımızın Yazdıgı Bır Yorum;
Ban hakkında itirazınız var ise desteğe ulaşınız.Ayrıca ban yediğiniz video da size ulaştırılır.

Elime Ne Kanıt Geçdı Ne Baska Bişey
Belırttıgım Gıbı Ulasılabılıcek Her Yerden Ulasdım Artık Benım Sorunuma Bırısı Açıklık Getırsın
@Shorty; @admin;

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sahte ss yaptığın hesabının yanında diğer tüm hesaplarının kapatılmasının sebebi ;

Karakterler değil şahıslar oyundan uzaklaştırılmaktadır bu yüzden tüm karakterleriniz kapatılabilir.

@PORTOFINOO;

Kardes Dıyorum Kı lM4T4DORl Hesabı Benım Ustume Degıl Hesap Ben Degıl Daha Dogrusu Ip Lerden Gorulur Bu Çarlara 4 5 Tane Farklı Ipden Gırıyoruz Cunku Ortaklarım Vardı Şu Çara Katkım En Fazla %15 Dır Ben Sahde ss Yapmısım Kabul Ama Adam Bişey Yapmamıs Hesabı Benım Yuzumden Gıttı Onun Icın Cırpınıyorum Ben Burda Yoksa Banane Kaybedıcek Baska Bişeyım Yokmu Sankı Ben Adam Benım Yuzumden Oyundan Sogumasın Edıtlerı Emeklerı Boşa Gıtmesın Dıye Ugrasıyorum Anlayın Artık

He Dogru Sız ANLAYAMASSINIZ

Moderatör tarafında düzenlendi:
@PORTOFINOO;

Kardes Dıyorum Kı lM4T4DORl Hesabı Benım Ustume Degıl Hesap Ben Degıl Daha Dogrusu Ip Lerden Gorulur Bu Çarlara 4 5 Tane Farklı Ipden Gırıyoruz Cunku Ortaklarım Vardı Şu Çara Katkım En Fazla %15 Dır Ben Sahde ss Yapmısım Kabul Ama Adam Bişey Yapmamıs Hesabı Benım Yuzumden Gıttı Onun Icın Cırpınıyorum Ben Burda Yoksa Banane Kaybedıcek Baska Bişeyım Yokmu Sankı Ben Adam Benım Yuzumden Oyundan Sogumasın Edıtlerı Emeklerı Boşa Gıtmesın Dıye Ugrasıyorum Anlayın Artık

He Dogru Sız ANLAYAMASSINIZ
Oyun yöneticileri acılmayacak demiş siz ısrarla konu açmaya devam ediyorsunuz,ayrıca yaptıgı işlerden pişman olan yüzlerce player var tek siz değilsiniz ve pişman olmak hesabınızın açılacak anlamına gelmiyor,ayrıca bu konudan sonra forumdan uzaklaştırılabilirsiniz malesef.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri