Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Tamamen saçmalık.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yeshe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 34
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Şahsen kimseye türkay böyle dedi davası yapmadım. Herneyse bilgi için teşekkür ederim.

Ortaya genel olarak söylemiş olduğum birşey kimler yapıyorsa onlar üstlerine alınsın çünkü oyun içerisindeki konuşmalara baktığımda gerçekten benim yazdıklarımla alakasız şeylerin oyunculara yansıtılması korkunç bir durumdur bizim tarafımızdan.

Henüz ortada fol yok yumurta yok Ely #3 ve Ely #4 ile ilgili yapılacak güncelleme hakkında bilginiz varmı? O da yok bu yüzden bekleyin Ely #3 ve Ely #4 Sunucusundaki çalışmaları yapalım ondan sonra gelip burada durumu tartışabiliriz.

İlk çalışma duyurusunda Ely # 3 ve Ely # 4 Sunucularında bu değerlerin değiştirilebileceği aktarıldı.

Ortaya genel olarak söylemiş olduğum birşey kimler yapıyorsa onlar üstlerine alınsın çünkü oyun içerisindeki konuşmalara baktığımda gerçekten benim yazdıklarımla alakasız şeylerin oyunculara yansıtılması korkunç bir durumdur bizim tarafımızdan.

Henüz ortada fol yok yumurta yok Ely #3 ve Ely #4 ile ilgili yapılacak güncelleme hakkında bilginiz varmı? O da yok bu yüzden bekleyin Ely #3 ve Ely #4 Sunucusundaki çalışmaları yapalım ondan sonra gelip burada durumu tartışabiliriz.

İlk çalışma duyurusunda Ely # 3 ve Ely # 4 Sunucularında bu değerlerin değiştirilebileceği aktarıldı.

Shorty önemli gerçekten su özel mesaja bakarmısın lütfen ya .............

Madem öyle diyorsunuz, bize son güncellemeyi beklemek kalır. Verilen bilgiler için teşekkür ederiz, konuyu kapatabilirsiniz.

Shorty su özel mesaja bakıp bakmıycagını söylermısın artık beklemekden yoruldum yada daha neler yapmam lazım cok önemli ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri