kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
TuZaKK 1
TuZaKK
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

Ban affı veya suresını azaltmak shorty admın !!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan deagle147
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 563
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Öncelikle Merhaba;
Benım lM4T4DORl Hesabım Bundan 2 Ay Once Süresiz Olarak Kapatıldı.

Banlanma Nedenim: Sadece Foruma Sahde Bir Ss Atmakdı.
@admin; ve @Shorty; 'e Ulasabılecek Her Yerden Ulasdım Ancak Cevap Gelmedı Geçen Gun Bır Tıcket Yazayım Dedım

[FONT=arial narrow @[USER=210013]beyic_baris[/USER]; Bana Tıcket Üzerinden Şu Cevabı Verdı [/FONT]
'Arada Ban Affı Oluyor Oraya Baş Vurdunuzmu? Ben Bir İletişime Geçip Senın Durumunu İleticeğim' Dedi
Bende Bekı Bır Umut Dıye Tıcketden Skypeden Facebookdan Forum Uzerınden Ozel Mesajla Her Yerden Yetkılı Kişilere Ulasmaya Çalısıyrum Ancak Tek Bır Cevap Bıle Alamıyorum

@admin; @Shorty; Den Cevap Almak İstıyorum.

Ilerdekı Tarıhlerde Ban Affı Olucakmı?

Eger Olmuyacaksa Tıcket' de de Bahsettıgım Gıbı Ban Suremın Kısaltılmasını Talep Edıyorum

Iyı Forumlar Dılıyorum..

Konu Biraz Acık Kalırsa Sevınırım
@Aslan57x; Arkadaşım Ben Cevabı Sadece Ve Sadece Yonetıcılerden Duymak Istıyorum Mumkunse Konuları Kapatmassan Sevınırım Gordugun Gıbı 1 Konudan Anlatıyorum Derdımı Bana Attıgım Tıcketde Foruma Konu Açın Veya O.m Atın Dedı Ancak O.m Ye Cvp Gelmedı Bende Bu Nedenle Konu Açıyorum Keyfımden Degıl Yani.
Anlayışınız İçin Teşekkurler..

Şunuda Belırtıyım Arkadaslar Ben Kımseyı Banlatmaya Çalısmadım Cevaplarınızı Ona Gore Verırsenız Iyı Olur Ben Sadece Foruma Bır Hp Resmı Attım Sahde Bır ss Dı Kımsenın Emegıne Goz Dıkdıgım Yok! Kurdugunuz Cumlelere Dıkkat Edin.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Şuan Tek Konudan Yazıyorum Arkadaslar Ben Cevabı Sızden Duymak Istemıyorum Lutfen Konuya Gereksız Yorumlar Yaparak Kendınız Gıbı Konuyuda Kırletmeyın Rıca Edıyorum

Erdemaa Konuyu Kapatabılır Ama Oda Bılır Kı Ben İşin Ucunu Bırakmam Shorty Veya Admın Cevap Verene Kadar Isterse 100 Konumu Kapatsınlar Gene Açarım Konu Kapanırsa Bıdaha Açarım Cevap Gelene Dek
@admin; @Shorty;

@deagle147; shorty sana demedi mi? daha gecen gün carın açılmıcak dıye sen hala neden ugrasıyorsun ki bi bardak soguk su iç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri