- Konular
- 3
- Reaksiyon Skoru
- 50
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 7 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 37
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
1-Kesinlikle öncelikli olarak ely-1 oyuncularının istekleri dikkate alınmalıdır.
2-Ely2'deki editleri oyuncuların editleri kristal karışılında el konulmalıdır.
3-Serverlar birleştirilmelidir.
4-Markette satışında savunma editler olmalıdır.
5-Market satışında kılıç-bıçak-çift el -büyü-blok-ok vs. savunma editler olmamalıdır.
6-Sadece karakter savunma-hp-atak-güç-zeka-çeviklik vs. tarzında editler marketten satılabilmelidir.
Ely2 de edit karışılığında verilen kristallerle serverlar birleştikten sonra marketten ely2 oyuncuları istediği itemi madde 5 ve madde 6 dikkate alınarak yapabilmelidir.
Not1: Ely2 oyuncuları için biraz adaletsiz olduğunun farkındayım ama ely1 oyuncu sayısı ve emek olarak çok daha üstün konumda. Bu yüzden serverlar birleşecekse kesinlikle benim düşündüğüm tarzda olmalıdır. Bundan mantıklı bir çözüm olduğunu düşünmemekle birlikte uygun zamanda gerekenlerin yapılmasını istiyorum.
Not2: Atak ve savunmalarda tabii ki ely1 e göre şekillenmelidir.
TEŞEKKÜRLER...... MANTIKLI OLAN BUDUR.
Arkadaş gayet iyi özetlemiş. Yukarıdaki maddeler eksiksiz uygulandığı takdirde, Ely1 oyuncularından sanırım kimse itiraz etmez. Bakalım Ely2 oyuncuları bu maddeler olduğu takdirde nasıl tepki verecekler. Birde kendi durumları zora girince tepkileri ne olacak ? çok merak ediyorum.
Son düzenleme:
- Konular
- 21
- Online süresi
- 9h 33m
- Reaksiyon Skoru
- 46
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 8 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 88
- MmoLira
- 94
- DevLira
- 0
Mantıklı olan bu, azıcık kafası çalışan herkes düşünebilir bunu.Arkadaş gayet iyi özetlemiş. Yukarıdaki maddeler eksiksiz uygulandığı takdirde, Ely1 oyuncularından sanırım kimse itiraz etmez. Bakalım Ely2 oyuncuları bu maddeler olduğu takdirde nasıl tepki verecekler. Birde kendi durumları zora girince tepkileri ne olacak ? çok merak ediyorum.
- Konular
- 3
- Reaksiyon Skoru
- 50
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 7 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 37
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Son mesajımı yazıyorum daha yazmıycam brader çok çirkinleşmeye başladı. gercekci olalım biraz amacın ne bize sölermisin admin! ely1 den alıp veremedigin nedir okadar oyuncu memnun herşey yolundayken bu saçmalık nerden cıktı 60kişi istedi diyemi?tekrarlıyorum saçmalık!sen mmoyu kuran adamsın oyunun az cok gidişatını takip eden birisin herhalde en azından kazandıgın paranın nerden geldigini merak eder insan oyunun gidişatında bi sapma oldugunda birleştirelim kurtaralım mantıgı hakim oluyo nedense daha önce bu gercekleşmedimi mars merkur voltran bunları birleştirdin sana kazancı ne oldu oyunmu kurtuldu yoksa dahamı fazla kötüleşti bu tecrubeyi daha önce yaşadın aynı şekilde türkayda 3 sunucu birleştirdiginde yaşadı demeki birleşme sonucları hep daha kötüye gidiyo iki olayında içindesin şahitsin bunları gördügün yaşadıgın halde şuan hangi amaca hizmet ediyosun veya seni bu duruma kım sokuyo bilemiyorum ely1 le ely2 AYRIDIR sistem olarak ely2 ye farklı bi alt yapı hazırlandı bunu türkaydan duymuştum galiba oyuncunun istekleri degerlendirilerek hazırlandı denmişti yanlış hatırlamıyosam ely1 ise ilk tecrube oldugu için oyuncu istekleri degilde oyuncu bunlarla ne yapabilir die hazırlandı böle tabir edelim dogru olur heralde üstelik buglu itemlerin haddi hesabı yok gecmiş mesajlarımda birtanesini ely2 marketten alıntı yaparak burda paylaştım bunu biz görüyoruz. birleşmede ely2deki itemlerin ely1 e göre uyarlancak diyosun peki daha önceki birleşmede bu itemler belli bi düzene sokulmadımı sokulduysa 100 kritikli 50 kılıc 50 bıcak item nedir arkadaş şeytanlar aklımda olmaz brader diyo iş var diyo anlatabildimmi bilmiyorum bide şunu söleyip durdun ely2 deki bir itemin oranlarını düşürmek oranların düşmesi neyi degiştirrir? ely1 de aynı özellikte item yoki ben buna mantıklı diyim düşürsende farkeden bişey olmuycak ely1 de karşılıgı yok hala anlamamakta kendini haklı cıkarmak için çabalıyosun market acarken oyuncuya soruyosun birleşmeyi neden sormadın? bunu söleyince cocuklaşıyon diyosun bana sana bişey söleyimmi brader zerre kadar oyundanda oyuncuyuda anlamıyosun admin lafım sana baştada söledim bu oyunu yöneten anlayan oyuncunun istedigne göre haraket eden birtane adam var oda türkay sakın yanlış anlaşılmasın haa bana hiç bir yararı olmadı 4 yıldır oyuncusuyum ne bikere şunu yap bunu yap demişimdir nede şöle böle diyip yalakalık etmişimdir hatta düşmandan farksız gibiydik ely1 oyuncuları az cok biliyodur eskiler şahit ismim baran. admin sen burda türkayıda ezdin türkaya sözünü geri aldırdın eminim bu konuya mesaj yazmamasındaki sebebde bu olması lazım benim tanıdıgım adam şuan burda napar eder iki tarafıda yıpratmayacak fikre sahiptir aksini iddaa ediyosan git sor admin. dahada acıyım burda mesajı turkmmmo m2-tr rekabeti hala suruyo turkmmo bi hiç oldu ely2 olarak ortada m2-tr nin bıraktıgı el degmemiş ely1 de ortada gücenip alınmaca yok sırf m2-tr yi tamamen silmek cabasında oldugunu görmeyecek kadar kör degiliz.
şu konuya deginen cok arkadaş gördüm sölemeden edemiycem son mesajım zaten acın kulakları itemlerinizin degeri düşücek ondan şikayet ediyosunuz diyosunuz gercekten cok komik aklı sıra laf yapıyo önemsedigimizi sanmasınlar sakın biz es die tabir ettigimiz itemlere 2set 3set item vererek aldık bunuda sölüyoruz altını cizelim buranın yani arkadianın bir çok oyuncusu hala sezingibileri 3-5 kere satın alacak itemlere sahip olduklarını unutmayın
İyi Eglenceler...
Baran eline sağlık kardeşim ama görünen o ki bizi dikkate alan yok. ilk başta Türkay a kızmıştım. Bizle başladı bu yola şimdi sözlerinin ardında durmuyor diye, anladım ki Türkay sessiz kalmak durumunda, harbi söylüyorum ne item ne yatırdığım paralar umurumda ben verdiğim paraların karşılığını zaten aldım eylenerek ( Türkay ve m2-tr çalışanlarına teşekkürler emekleri için ), 4 - 5 yıllık eylence için az bile verdim ama eğer bu birleşme olursa benim 5 yıllık ekibim komple bırakacak, eminim ki sizin loncada bırakacaktır zaten 2 lonca ely2 bedel biz değil onlar düşünsün artık zerre kadar umursamam. Benimde son yazım bu herkese iyi oyunlar.
Son düzenleme:
- Konular
- 217
- Reaksiyon Skoru
- 295
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 10 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 137
- MmoLira
- -3
- DevLira
- 0
1-Kesinlikle öncelikli olarak ely-1 oyuncularının istekleri dikkate alınmalıdır.
2-Ely2'deki editleri oyuncuların editleri kristal karışılında el konulmalıdır.
3-Serverlar birleştirilmelidir.
4-Markette satışında savunma editler olmalıdır.
5-Market satışında kılıç-bıçak-çift el -büyü-blok-ok vs. savunma editler olmamalıdır.
6-Sadece karakter savunma-hp-atak-güç-zeka-çeviklik vs. tarzında editler marketten satılabilmelidir.
Ely2 de edit karışılığında verilen kristallerle serverlar birleştikten sonra marketten ely2 oyuncuları istediği itemi madde 5 ve madde 6 dikkate alınarak yapabilmelidir.
Not1: Ely2 oyuncuları için biraz adaletsiz olduğunun farkındayım ama ely1 oyuncu sayısı ve emek olarak çok daha üstün konumda. Bu yüzden serverlar birleşecekse kesinlikle benim düşündüğüm tarzda olmalıdır. Bundan mantıklı bir çözüm olduğunu düşünmemekle birlikte uygun zamanda gerekenlerin yapılmasını istiyorum.
Not2: Atak ve savunmalarda tabii ki ely1 e göre şekillenmelidir.
TEŞEKKÜRLER...... MANTIKLI OLAN BUDUR.
peki guzel kardesım sızın sv dekı kılıc bıcaklı daha onceden alınmıs olan savunma edıtlerı ne olcak

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)