- Konular
- 25
- Reaksiyon Skoru
- 31
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 2 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 62
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
sizin sw bızım sw nın durumunda olsaydı bunları dıcekmıydın gene ?
M2-TR düzeni çok iyidi fakat shorty değişikler yaparak yanlış adımlar yaparak bozuldu altyapı herkes oyunu bırakmaya başladı..
Mmo ile m2-tr aynı değil öncelik m2-tr'di o çok iyidi.
- Konular
- 3
- Reaksiyon Skoru
- 11
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 11 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 47
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Gelirse serverın tadı kacıcak dıyenlerın hepsı kendı tadı kacıcagından istemiyor.Bu kısıler emın olun bir elin parmaklarını gecmeyecek sayıdalar.Kesinlikle gelmeli.Bu itemler zaten oyunda mevcutken markette satılmasında hiç bir engel yok bana göre...
- Konular
- 21
- Online süresi
- 9h 33m
- Reaksiyon Skoru
- 46
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 8 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 88
- MmoLira
- 94
- DevLira
- 0
1-Kesinlikle öncelikli olarak ely-1 oyuncularının istekleri dikkate alınmalıdır.
2-Ely2'deki editleri oyuncuların editleri kristal karışılında el konulmalıdır.
3-Serverlar birleştirilmelidir.
4-Markette satışında savunma editler olmalıdır.
5-Market satışında kılıç-bıçak-çift el -büyü-blok-ok vs. savunma editler olmamalıdır.
6-Sadece karakter savunma-hp-atak-güç-zeka-çeviklik vs. tarzında editler marketten satılabilmelidir.
Ely2 de edit karışılığında verilen kristallerle serverlar birleştikten sonra marketten ely2 oyuncuları istediği itemi madde 5 ve madde 6 dikkate alınarak yapabilmelidir.
Not1: Ely2 oyuncuları için biraz adaletsiz olduğunun farkındayım ama ely1 oyuncu sayısı ve emek olarak çok daha üstün konumda. Bu yüzden serverlar birleşecekse kesinlikle benim düşündüğüm tarzda olmalıdır. Bundan mantıklı bir çözüm olduğunu düşünmemekle birlikte uygun zamanda gerekenlerin yapılmasını istiyorum.
Not2: Atak ve savunmalarda tabii ki ely1 e göre şekillenmelidir.
TEŞEKKÜRLER...... MANTIKLI OLAN BUDUR.
5-Market satışında kılıç-bıçak-çift el -büyü-blok-ok vs. savunma editler olmamalıdır.
6-Sadece karakter savunma-hp-atak-güç-zeka-çeviklik vs. tarzında editler marketten satılabilmelidir.
Ely2 de edit karışılığında verilen kristallerle serverlar birleştikten sonra marketten ely2 oyuncuları istediği itemi madde 5 ve madde 6 dikkate alınarak yapabilmelidir.
Not1: Ely2 oyuncuları için biraz adaletsiz olduğunun farkındayım ama ely1 oyuncu sayısı ve emek olarak çok daha üstün konumda. Bu yüzden serverlar birleşecekse kesinlikle benim düşündüğüm tarzda olmalıdır. Bundan mantıklı bir çözüm olduğunu düşünmemekle birlikte uygun zamanda gerekenlerin yapılmasını istiyorum.
- Konular
- 36
- Reaksiyon Skoru
- 10
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 6 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 57
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Iştemıyoruz lan birlesmeyi neden ely 2 nin editlarına el konucakmıs sizinkılere konulsn kndınızi çokmu akılllı sanıyorsunuz
- Konular
- 21
- Online süresi
- 9h 33m
- Reaksiyon Skoru
- 46
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 8 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 88
- MmoLira
- 94
- DevLira
- 0
Ely 1 oyuncularına değil ely2 ye sorun yukarıdaki şartları kabul ediyorlarsa gelsinler.1-Kesinlikle öncelikli olarak ely-1 oyuncularının istekleri dikkate alınmalıdır.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)