bikral 1
bikral
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Ely #1 Anket

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Shorty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 301
  • Görüntüleme Görüntüleme 19K

Savunma efsunlarının aktif edilmesini istiyormusunuz?

• Evet

• Hayır

• Kararsızım(Yorum Yapın)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Ely 2 nin oranları düşerse biizz savunalrımız acık olucak damega yiyicez akrdaslar bunlar bızı batırıcak ezik durumuna düşürücekler benden sölemesi

VENUS-MERKÜR MARS-JUPİTER

Bırlesmelerınden Sonra Svlerde Neredeyse User Kayboldu 10 15 Kısıyle Oynuyoruz Ve Sımdıde Yonetım Gelmıs Bırlesme Yapalım Dıyor? Nereye Kadar Bırlestıreceksınız Svlerı Eger En Ufak Hatada Sınırsız Ban Yıyen Çarları Açsanız Belkıde Svlerı Ayırmak Zorunda Kalırsınız Oyuncu Lagından Dolayı Ama Kıme Dıyoruz, Yonetıcılerın Oyun Umrumda Bıle Degıl Oyunun Neresıne Kadar Para Çıkarıcam Dıye Dusunuyorlar Ama @admin; @Shorty; Merak Etmeyın Oyunun Sonuna Yaklaşdık Acaba O Zaman Ne Bahaneler Bulacaksınız ??? Merak Konusu

Bırlesmeyede Su Yonde Cevap Vereyım: Kardesım Svlerı Bırlesdırmeyın Naparlarsa Yapsınlar Usermı Yok Umrunda Degıl Zaten Anca Banla Geç Sız Sız Olun Svlerın Bırlesmesıne Iızn Vermeyın Bırlesdıre Bırlestıre Sv Kalmadı Ellerınde Bırakın User Bıtene Kadar Sursun Boyle

Hadı Eyw.

Moderatör tarafında düzenlendi:
istemeyen karın ağrısı olan arkadaşların kendi özelliklerinin kalmayacağı korkusu bastı markete gelecek olan savunma itemleri ile bir kişi bu arkadaşları gececeği korkusu basmış durumda ne oldu siz kendinizi üstüm görüyordunuz milleti eziyordunuz şimdi durumlar eşitlenmeye gelince sesiniz nedense cok cıkmaya başladı karamel özellikle sen nedir korkun neden korkuyosun .... konuya gelince evet markete savunma itemleri gelsin betalar aktif edilsin tabi bu savunmlar sonucunda damage 0 vurulmasın aynı zamanda adminlerin bunuda düşünecekleri kanısında olarak saygılarımı sunuyorum adminler kimin ne olduğunu görüyor burda ....
Sizin anlama probleminiz mi var o kadar emek verip yap sen o itemleri biri gelsin 1-2 saate senin yaptığın emeği çöpe atsın evet arkadaşım ben bundan korkarım var mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri