- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 12
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 4 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 32
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
herkes aynı ismi ile kalıcak karakterin ıd si nin yanına ekler getirilir sadeceherşey tamam birleşme oldu diyelim yine isimlerimiz gidicekmi . yani ilk transfer yaptıgınız gibi karakter isimlerimizi almak içinmi yarııcaz bırbırımızle. cunkı belirli sevilen isimleri almak isteyen cok kişi olucaktır hem dolandırma amaçlısı olucaktır hem özenme anlamında olucaktır bence herseyden önce buna çözüm bulun benım için çarımın adı editlerimin hepsinden daha önemli.
- Konular
- 17
- Reaksiyon Skoru
- 69
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 7 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 54
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
iyi diyosunda kardeşim şimdi benim adım ely1 de Arthas hesabımın adı 2009dan beri arthas daha dogrusu. ee bu isimde birisi ely2 de açtıysa nasıl olucak anladın mı ?
- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 7 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 25
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
istemeyen karın ağrısı olan arkadaşların kendi özelliklerinin kalmayacağı korkusu bastı markete gelecek olan savunma itemleri ile bir kişi bu arkadaşları gececeği korkusu basmış durumda ne oldu siz kendinizi üstüm görüyordunuz milleti eziyordunuz şimdi durumlar eşitlenmeye gelince sesiniz nedense cok cıkmaya başladı karamel özellikle sen nedir korkun neden korkuyosun .... konuya gelince evet markete savunma itemleri gelsin betalar aktif edilsin tabi bu savunmlar sonucunda damage 0 vurulmasın aynı zamanda adminlerin bunuda düşünecekleri kanısında olarak saygılarımı sunuyorum adminler kimin ne olduğunu görüyor burda ....
- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 12
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 4 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 32
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ely2 de açmıs olup ely1de de aynı isim olursa ona birşey yapıcaklarını sanmıyorum 2 nizde devam edersiniz yolunuzaiyi diyosunda kardeşim şimdi benim adım ely1 de Arthas hesabımın adı 2009dan beri arthas daha dogrusu. ee bu isimde birisi ely2 de açtıysa nasıl olucak anladın mı ?

Son düzenleme:
- Konular
- 17
- Reaksiyon Skoru
- 69
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 7 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 54
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
işte bende buna cözüm bulunsun istiyorum tek benım degıl pek cok kısının ısımı bırbırıyle cakısıcak . sıfırlanırsada isimimizi geri alabilme peşinde koşturucaz şamsa kalıcak tamamen. aklıma geldi yazayım dedim herseye tamam da o konuda düşünülüp çözüm bulunması lazım dediğim gibi benim bütün editlerimden daha önemli çarımın ismi. basit gelebilir ama benim için önemli . iyi forumlar umarım dikkate alırsınız.ely2 de açmıs olup ely1de de aynı isim olursa ona birşey yapıcaklarını sanmıyorum 2 nizde devam edersiniz yolunuza![]()
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)