noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Ely #1 Anket

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Shorty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 301
  • Görüntüleme Görüntüleme 19K

Savunma efsunlarının aktif edilmesini istiyormusunuz?

• Evet

• Hayır

• Kararsızım(Yorum Yapın)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

NORMAL PVP DE 50-60 USER OLUYO VE PVP YENI OLDUGUNU İÇİN MILLET EDIT ALMIYO AMA ELY1 DE USER COK VE ESKİ Bİ SV O YUZDEN EGER SAVUMA EDIT GELIRSE NE KADAR OLACAK EGER 25-30TL FLN OLURSA HERKES SAVUMA EDIT GECER VE SV YIN TATI KALMAZ.EGER 75-100TL OLURSA BU SEFER AZ KİŞİ CEKER.BU SEFERDE GMLER PARA KAZANAMAZ.YANİ COK ZOR Bİ DURUM 2 BILINMEYENLI 2 DENKLEM GIBI Bİ ŞEY. :d

biz emek edipde k.b.ç editlerden aldık şuanda eğer markete getirilicekse bu editler piyasanın çökmesine ve emek israfına benziyor, savunma editler gelmemeli.

Son düzenleme:
EFSUNLARR 25 E DÜŞMESİN !! @Shorty;

Moderatör tarafında düzenlendi:
savunma efsunu gelemzse sw ler birleşirse ely1 zorluk yaşar o yüzden savunmalar aktif edilsin diyin :D

Türkay geçen açtığın konuda savunma itemlerinin ne denli fiyatının arttıgını söyledin.Bu karaborsayı yaratan markette savunma efsununun olusturulamamasıdır.Şuan buraya bakıyorum hayır diyen kesım güçlü bir kesım ama azınlık.Onlar savunmalarını oyun ıcerısınde temin ettikleri için daha fazla kişinin savunma itemi almasını istemiyorlar.Oysaki bu konuyu henuz kılıc bıcak çıftel kalkan ve kasklarını almadan önce açsaydın emın ol kesınlıkle aktif edılsin diyeceklerdi.
Ben kesınlıkle aktıf olmasından yanayım.Eğer bu oyunda böyle bir item varsa bundan yararlanmak benımde hakkım öyle değilmi?Bende zamanında 25 krıstale item aldım ama benım aldıgım set ıtemlerını suan 55t ye satamıyorum.Aynı sekılde 25krıstale kılıc bıcak cıftel savunmalı kalkan alan bırısı o donemde suan 3000t para kazanabılıyor sadece aldıgı kalkandan ötürü.Peki soruyorum bu haksızlık degilmi?Bunun tek nedeni ise önceden aktıf olan sıstemın suan kapalı olması ve talep oldugu halde yeterli arz ın sağlanamamasıdır.Buda fiyatları fahiş duruma getiriyor.Talep çok oldugu halde arz yok.İktisadın temel kuralı işliyor anlıycagınız talep arzdan fazlaysa fiyat artar:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri