darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
Hikaye Ekle

Ely #1 Anket

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Shorty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 301
  • Görüntüleme Görüntüleme 19K

Savunma efsunlarının aktif edilmesini istiyormusunuz?

• Evet

• Hayır

• Kararsızım(Yorum Yapın)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Al bu senin itemin bizde geliyoruz hadi kardeş kardeş oynayalım benzeri gibi yorumlardan ve karşılıklı sataşmalardan uzak olalım

Bu transfer olayı zaten bizim için zor bir durumken dahada zorlaştırmayalım.

Bizim aradığımız çözüm iki tarafıda memnun edip serverları birleştirmek, Ely #1 zaten oyuncu sayısı ve server yapısı olarak Ely #2 den üstün bu yüzden birleşme ve savunma konusunu onlara soruyoruz. Iki tarafı memnun edelim sunucular birleşsin ve artık editli server sayısını 1 e indirelim çünkü artık editli server modası çok geride kaldı.

Yorumları okuyorum, karşılıklı sataşmaların olmadığı yorumları değerlendirip cevap yazmaya çalışıcam lütfen yapıcı bir tavırda olalım ve bu olayı kimse zora düşmeden yorumlarınız ve çözümlerimizle bitirelim.

1 onun sorusuna cevap verdim 2- sen 4 yıl ugras adam gelsin senın aynı setinin 1 saat de dizsin benım yerimde olsan böyle düşünürdün 4 yıllık emekle 1 saatlik emek aynımı olur sence ?

la bebe sen yokken ben vardım la :) sen neyın kafasındasın lafına bakta konus sen kımsın asıl emegı olan bizleriz bida laflarına dikkat et öle konus

Abi bırak ya tamma haklısınzı para verdini bida para vermek zorunda kalıyorsunuz

savunma itemi cıksın bare yavas yavas alırsınız işte onda hayır diyorlar

biz gelelim oraya onada hayır bilmiyorum ya kafam karıştı brış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri