bikral 1
bikral
ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Ely #2 ve Ely #1 Sunucu birleşmesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Shorty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 78
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Sen o fotoğrafları hafta içi çekmişsin sen birde o fotoğrafı (ely1 için dıyorum) hafta sonu çek bakalım ;)
hafta ici degil cekeli 15-20 dk oldu :D

Arkadaşlar neyi anlamıyorsunuz anlamış değilim her iki server içinde söylüyorum oyuncu sayıları gerçekten gözle görülür derecede az ve birleşme olur ise yani ely 2 ely 1 e geçiş yaptığı sırada ely 1 için herhangi bir sorun olucağını sanmıyorum neden derseniz ely 2 den gelen userlerin itemleri ataklar 25 savunmalar 15 e düşücek bu yüzden ely 1 in ne zararı olucak soruyorum sizlere diyorsunuz ki ely 1 ve ely 2 birleşmesin ama markete savunma itemleri eklensin peki ely 1 de markette savunma efsunları aktif edildiğinde ely 2 den farkı ne olucak herkez istediği her itemde savunma efsunu yapabilicek ve şu an ely 1 oyunculrında olan 2000 3000 t lik itemler yine değer kaybedicek bu durumda server lar birleşsede aynısı olucak markete savunma itemleri eklensede aynı olucak serverlar birleşmesse ely 1 de yine savunma itemleri ucuzlucak birleşirse de ucuzlucak ama user sayısı artıcak bunları bir düşünün öylesi yorum yapın arkadaşlar

Ely2 dekı efsunlarla aynı yapılmalı 15 li 25 li efsun mu olur edıtsız set dızerız gene 15 lı olur 30 olsun kı edit oldugu belli olsun bu bırlesme kesınlıkle olmalı yoksa sv bıtıyor

Benim düşüncemde şudur. Efsunlar eskiye dönsün yani ely1 inde ely2 ninde oranları 25 olsun ne ely2 kaybetsin nede ely1 kaybetsn.. dha mantklı olur gbi görünüyor.. swler birleşsin ely1 de ticaret denen birşey kalmadı ely2de de user sayısı az birleştgnde düzene girer dye düşünüyorum.

Son düzenleme:
sikinti surda bz ely2 oynculari el cikarmaya alisigiz ely1 de boyle bir sey yok bldigim kadariyla zeka ve atak efsunlari 30 olsun ve savunmalarda 30 kalsin ely1i bize gore yapmaniz taraftarym ama ely1 oynculari ne der bilemem.

biz el cıkartıp potlu vs atmıyoruz öle vs olmaz normla savaş gibi bişey oluyor birleşirsede sizde bizim gibi potsuz el cıkartmayıp vs atarsınız...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri