Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Serverlar birleştiği sırada ely 1 dekiler kılıç savunması dizicek bizler yine el çıkartıcaz onlar ölücek savunmaları işe yaramıycak 

Bu konuya son kez yorum atıyorum, Ely2 Ely1'e aktarılırsa ben dahil (MMOMT2 ilk açıldığı zamandan beri bütün serverlerini oynadım, oynuyorum) birçok kişi oyunu bırakacaktır. Editli server modası geçti diyorsunuz, o zaman isteyenin editlerinin edeceği kadar kristal Ely3 veya Ely4 (Market açılınca) ' de kristale dönüştürülsün? Ely1 ve Ely2 zaten neredeyse bitti sayılır, en azından bu şekilde isteyenin emekleri boşa gitmez.
EK OLARAK:
Birleşmesi durumunda büyühızlarımız 25e mi düşecek 15e mi?
Son 2 efsundaki 5 kritikler 10a çıkacak mı bizim?
Beceri 40a, ortalama 55e çıkacak mı?
EK OLARAK:
Birleşmesi durumunda büyühızlarımız 25e mi düşecek 15e mi?
Son 2 efsundaki 5 kritikler 10a çıkacak mı bizim?
Beceri 40a, ortalama 55e çıkacak mı?
Son düzenleme:
ztn 16 17 k ata ata ws bitmezServerlar birleştiği sırada ely 1 dekiler kılıç savunması dizicek bizler yine el çıkartıcaz onlar ölücek savunmaları işe yaramıycak![]()
mecburi onlarda el çıkarmasını öğrenicek 
Serverların birleşeceğini kim söyledi simdiden hayal kurmaya başladınız ?ztn 16 17 k ata ata ws bitmezmecburi onlarda el çıkarmasını öğrenicek
![]()
Şuan gözüküyorki serverlar birleşmicek çünki ely1 oyuncuları birleşme olmasını istemıyorlar bende dahil

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)