Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Tabiki savunma efsunları düzelsin ve tabiki birleşsin.
Venusle abileriniz el cikarmayi bilmiyodu ogrettk zamanla sizde ogrncksniz el cikarmazsaniz OLURSUNUZServerların birleşeceğini kim söyledi simdiden hayal kurmaya başladınız ?
Şuan gözüküyorki serverlar birleşmicek çünki ely1 oyuncuları birleşme olmasını istemıyorlar bende dahil

Ely2 Oyuncusuda Birleşmesi yanında Bir Siz para yatırmadınız Herkez verd bu oyuna para Ötüp durmayın Oyun kurucuları ortaksa Bu swnin Çökmesine İzin veremezler ..
Ama en önemli yeri atlamışsın be kardeşİyi okuyun. Gerekli yerleri kırmızı yaptım
Savunma efsunları konusunda siz söz sahibisinin sadece, birleşme konusunda ely1 de ely2 de söz sahibi.

Shorty:
Ely #1 Sunucusunda Savunma Efsunlarının aktif edilmesi oyuncularımız tarafından kabul edilirse, Ely #2 Sunucusunun Ely #1 ile birleşmesinde herhangi bir engel kalmıyor.
Ama en önemli yeri atlamışsın be kardeş
Shorty:
Ely #1 Sunucusunda Savunma Efsunlarının aktif edilmesi oyuncularımız tarafından kabul edilirse, Ely #2 Sunucusunun Ely #1 ile birleşmesinde herhangi bir engel kalmıyor.
sen hele bi az vızıldama
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)