- Konular
- 5
- Reaksiyon Skoru
- 64
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 4 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 37
- MmoLira
- -7
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Eğer doğru anladıysam Ely2'deki 100 oyuncu için bu birleşmeyi yapmak gerekiyor.Üzgünüm ama bunu diğerlerininde söylediğine dayanarak doğru bulmuyorum.Demek istediğim şu ki, eşyaların özelliklerini değiştirirsen ya da sunucuları birleştirirsen bir sürü oyuncu oyunu bırakacaktır çünkü sürekli tekrar ve tekrar eşya setleri dizmekten yoruldular.
Sunucuların ihtiyacı olan yeni şeyler ve sürekli yükselen özelliklerde yenilikler.Örnek olarak yeni bir kaç harita açıp değişik yapılmamış eventler yaparsanız bu yenilikler oyuncuların dikkatini çekecektir ve oyuna olan ilgileri artacaktır.
Sadece kaç tane oyuncunun sırf eşyaları tekrar ve tekrar yapmaktan yorulduklarından ötürü oyunu bırakacağını bir düşünün.Ben bu birleşmeyi istemiyorum.
Saygılarımla ZizeL
Sunucuların ihtiyacı olan yeni şeyler ve sürekli yükselen özelliklerde yenilikler.Örnek olarak yeni bir kaç harita açıp değişik yapılmamış eventler yaparsanız bu yenilikler oyuncuların dikkatini çekecektir ve oyuna olan ilgileri artacaktır.
Sadece kaç tane oyuncunun sırf eşyaları tekrar ve tekrar yapmaktan yorulduklarından ötürü oyunu bırakacağını bir düşünün.Ben bu birleşmeyi istemiyorum.
Saygılarımla ZizeL
- Konular
- 12,227
- Online süresi
- 5h 56m
- Reaksiyon Skoru
- 3,165
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 7 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 577
- MmoLira
- 41
- DevLira
- 0
Bıraktırcaklar Zorla Oranları Düşüroyrlar Birde töbe est Sw Battıkça Birleşme Battıkça Birleşme
- Konular
- 82
- Reaksiyon Skoru
- 233
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 7 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 102
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ely2'de oyunun şuan tadı yok , bir birleşme oyunun yeniden canlandırılmasıda olabilir,bitmeside. Buna oyun oynayan userler karar vericek.
Ben birleşmesinden yanayım ama karar tabikide oyunculara kalmış..
Ben birleşmesinden yanayım ama karar tabikide oyunculara kalmış..
- Konular
- 3,339
- Online süresi
- 17m 10s
- Reaksiyon Skoru
- 660
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 7 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 358
- MmoLira
- 14
- DevLira
- 0
Birleşsin ama ely1dekiler 2ye geçsin. Yoksa setlerimizin savunmaları tam anlamıyla alt üst olacak. Oranlar 30a çekilirse onların savunmaları tam olur.
- Konular
- 4,805
- Online süresi
- 1h 9m
- Reaksiyon Skoru
- 573
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 8 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 364
- MmoLira
- 117
- DevLira
- 0
Birleşsin ama ely1dekiler 2ye geçsin. Yoksa setlerimizin savunmaları tam anlamıyla alt üst olacak. Oranlar 30a çekilirse onların savunmaları tam olur.
15 den 30 a çekilirse 210 Oluyor Savunmalarımız
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)