ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 2
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Ely #2 ve Ely #1 Sunucu birleşmesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Shorty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 78
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Eğer doğru anladıysam Ely2'deki 100 oyuncu için bu birleşmeyi yapmak gerekiyor.Üzgünüm ama bunu diğerlerininde söylediğine dayanarak doğru bulmuyorum.Demek istediğim şu ki, eşyaların özelliklerini değiştirirsen ya da sunucuları birleştirirsen bir sürü oyuncu oyunu bırakacaktır çünkü sürekli tekrar ve tekrar eşya setleri dizmekten yoruldular.
Sunucuların ihtiyacı olan yeni şeyler ve sürekli yükselen özelliklerde yenilikler.Örnek olarak yeni bir kaç harita açıp değişik yapılmamış eventler yaparsanız bu yenilikler oyuncuların dikkatini çekecektir ve oyuna olan ilgileri artacaktır.

Sadece kaç tane oyuncunun sırf eşyaları tekrar ve tekrar yapmaktan yorulduklarından ötürü oyunu bırakacağını bir düşünün.Ben bu birleşmeyi istemiyorum.

Saygılarımla ZizeL

Bıraktırcaklar Zorla Oranları Düşüroyrlar Birde töbe est Sw Battıkça Birleşme Battıkça Birleşme

ely2'de oyunun şuan tadı yok , bir birleşme oyunun yeniden canlandırılmasıda olabilir,bitmeside. Buna oyun oynayan userler karar vericek.

Ben birleşmesinden yanayım ama karar tabikide oyunculara kalmış..

Birleşsin ama ely1dekiler 2ye geçsin. Yoksa setlerimizin savunmaları tam anlamıyla alt üst olacak. Oranlar 30a çekilirse onların savunmaları tam olur.

Birleşsin ama ely1dekiler 2ye geçsin. Yoksa setlerimizin savunmaları tam anlamıyla alt üst olacak. Oranlar 30a çekilirse onların savunmaları tam olur.

15 den 30 a çekilirse 210 Oluyor Savunmalarımız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri