Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Hikaye Ekle

Ely #1 Savunma Efsunlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Shorty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 173
  • Görüntüleme Görüntüleme 10K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Siz neyin hesabındasınız sizin işinize gelince problem yok ama bazı kişiler haklarını koruyunca sorun gibi mi duruyor ?

başka çözüm yolu yok hemşerim o kadar userleri sizin itemleriniz için mi birleşmeyecek? komik olma ya :)

Çoğu yorumu okudum: insanlar genel olarak birleşme taraftarı. Birleşme istemeyenlerse elinde 1000-2000t değerinde iten bulunan insanlar (Genel anlamda).

Benim düşünceme gelince bu muhabbet çıktığından beri birleşme taraftarı değilim elimdeki en değerli item ise en fazla 500t eder. Gerekçem ise oranlar düşürülmeden hemen önce 25 efsuna göre item dizmiştim "Kristal Çekerek" .. Savunma oranları düşürüldüğünde resmen kendimi kazıklanmış hissettim , bunlara rağmen tekrar setimi az çok dizdim şu an bile uğraşıyorum. Yeni bir düzenlemeden bahsediliyor , savunmalarımızı 150'ye çekmeye çalışacağız -bir şekilde- .. Bu benim adıma tekrar bir uğraş gerektirecek. Oyun resmen "Sağlam Set Dizmek" üzerine oynatılıyor. Artık mümkünse kritik değişiklikleri bırakın da esas olan "Savaş"a yönelebilelim...

SheqilDark - Oğulcan arkadaşımız çok güzel ifade etmiş.. Eğer tek çözüm birleşim ise -kaba bir ifade ile- azınlığın çoğunluğa ayak uydurması gerekir. Oyuncuları da içeren ufak bir komite ile kaldırılacak itemler belirlenerek kristal iadesi gerçekleştirilmeli..

JohnGrimm

bence birleşmesi lazım çünkü bundan 8-9 ay öncesini hatırlıyorumda depoya doğru pazarlardan geçilmiyordu fakat şu an çok az ve editi veya t yi para karşılığı almiyan oyuncuların edit alma şansları çok az ve 1 edit alsa bile 2 ciyi almak için günlerce uğraşması gerekiyor.eskiden taş olsun zin sa-gui haritası olsun para ediyordu fakat şimdi pek fazla değerleri kalmadı. oyundaki ismini vermek istemediğim bazı oyuncularda normalde 30-35 t olan edite 150 200 t diyerek piyasayı kızıştırmaya çalışıyorlar.
ALLAH ona akıl fikir versin.

Ben istemyıorum cok fazla user kaybedilir türkay birleştirme ely1 e elleme

başka çözüm yolu yok hemşerim o kadar userleri sizin itemleriniz için mi birleşmeyecek? komik olma ya :)

Niye siz diye hitap ettiğiniz sayı ely2 online sayısından fazla sadece benim loncam da 20 kişi var istemeyen ve eminim ki bu birleşmeyi istemeyen sağlam lonca olarak 3 lonca daha vardır. Bireyseller i demiyorum bile ! Şimdi aynı soruyu ben sorayım sizin için karlı olacak diye bunca kişinin niye emekleri heba olsun ? asıl sen komik olma.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri