- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 8
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 4 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 32
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
ely2 de savunma editler var orda devam edin
orda duracaksın işte yok öyle ay ben 1 iteme 1500t 2000t verdim olurmu öyle şey birleşmesin diyenler belli sadece kendi menfaatiniz için istemiyorsunuz çünkü bencilsiniz @Shorty; bunu görüyor siz ne etsenizde ely2 ely1 birleşicek menfaat için iptal olamaz
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 4
- Reaksiyon Skoru
- 59
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 8 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 37
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
Asıl bencil olan sensin,sizsiniz öyle bir şey olursa Ely1 in düzeni öyle bir bozulacak ki sen kendini düşünüyorsun sadece dedikleri gibi sadece bir iteme set verdiklerimiz oldu efsunlar düştükten sonra, millet oyuna tekrar para yatırmak zorunda değil sizin için başka bir çözüm bulunabilir.orda duracaksın işte yok öyle ay ben 1 iteme 1500t 2000t verdim olurmu öyle şey birleşmesin diyenler belli sadece kendi menfaatiniz için istemiyorsunuz çünkü bencilsiniz @Shorty; bunu görüyor siz ne etsenizde ely2 ely1 birleşicek menfaat için iptal olamaz
- Konular
- 3
- Reaksiyon Skoru
- 50
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 7 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 37
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Siz neyin hesabındasınız sizin işinize gelince problem yok ama bazı kişiler haklarını koruyunca sorun gibi mi duruyor ?
- Konular
- 3
- Reaksiyon Skoru
- 50
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 7 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 37
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Siz neyin hesabındasınız sizin işinize gelince problem yok ama bazı kişiler haklarını koruyunca sorun gibi mi duruyor ?orda duracaksın işte yok öyle ay ben 1 iteme 1500t 2000t verdim olurmu öyle şey birleşmesin diyenler belli sadece kendi menfaatiniz için istemiyorsunuz çünkü bencilsiniz @Shorty; bunu görüyor siz ne etsenizde ely2 ely1 birleşicek menfaat için iptal olamaz
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)