PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
Hikaye Ekle

Ely #1 Savunma Efsunlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Shorty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 173
  • Görüntüleme Görüntüleme 10K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

ely2 de savunma editler var orda devam edin

orda duracaksın işte yok öyle ay ben 1 iteme 1500t 2000t verdim olurmu öyle şey birleşmesin diyenler belli sadece kendi menfaatiniz için istemiyorsunuz çünkü bencilsiniz @Shorty; bunu görüyor siz ne etsenizde ely2 ely1 birleşicek menfaat için iptal olamaz

Moderatör tarafında düzenlendi:
TÜRKAY BİRLEŞMESSE BU İŞ OLMAZ AL VİDEOYU İZLE ELY2NİN HALİ :)

TÜRKAY ONLİNE DÜŞÜYOR BİRLEŞMEDİ TAKTİRDE DÜŞER

İZLEyin GM LER

orda duracaksın işte yok öyle ay ben 1 iteme 1500t 2000t verdim olurmu öyle şey birleşmesin diyenler belli sadece kendi menfaatiniz için istemiyorsunuz çünkü bencilsiniz @Shorty; bunu görüyor siz ne etsenizde ely2 ely1 birleşicek menfaat için iptal olamaz
Asıl bencil olan sensin,sizsiniz öyle bir şey olursa Ely1 in düzeni öyle bir bozulacak ki sen kendini düşünüyorsun sadece dedikleri gibi sadece bir iteme set verdiklerimiz oldu efsunlar düştükten sonra, millet oyuna tekrar para yatırmak zorunda değil sizin için başka bir çözüm bulunabilir.

Siz neyin hesabındasınız sizin işinize gelince problem yok ama bazı kişiler haklarını koruyunca sorun gibi mi duruyor ?

Siz neyin hesabındasınız sizin işinize gelince problem yok ama bazı kişiler haklarını koruyunca sorun gibi mi duruyor ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri