noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Ely #1 Savunma Efsunlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Shorty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 173
  • Görüntüleme Görüntüleme 10K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Brader anlamıyorum ben bunların düşüncesini okadar savunma item meraklıysanız gidin ely2 ye hem ora canlansın hem gönlünüz olsun burda okadar insanın hakkına girmeye ne gerek var oranın durumunu bilmiyosun demeyin ely2 de 1 set sahibiyim ama birleşmeye yinede karşıyım ely1 de marketten atak itemler alıp savunma dizen arkadaşların hakkına girmek günah degilmi bir atak item 50 kristal yani bi savunma alması için en az 3 tane atak cekmesi lazım 150 kristal eder oda saçmaladıgınız farkına varın !!!!!

Son düzenleme:
ya ben 1 iteme 1500t vermiştim olurmu öyle şey birleşmesin olmaz !!!

sizin üstü kapalı yazdıklarınız bu yazdığım kelimelere denk geliyor sadece iteminizi düşünüyorsunuz açık ve net ama türkay bey bunu gözarda etmicek gerekeni yapıcak marketide açıçak serveride birleştircek siz bencilliğinize yanın

Çoğu yorumu okudum: insanlar genel olarak birleşme taraftarı. Birleşme istemeyenlerse elinde 1000-2000t değerinde iten bulunan insanlar (Genel anlamda).

Benim düşünceme gelince bu muhabbet çıktığından beri birleşme taraftarı değilim elimdeki en değerli item ise en fazla 500t eder. Gerekçem ise oranlar düşürülmeden hemen önce 25 efsuna göre item dizmiştim "Kristal Çekerek" .. Savunma oranları düşürüldüğünde resmen kendimi kazıklanmış hissettim , bunlara rağmen tekrar setimi az çok dizdim şu an bile uğraşıyorum. Yeni bir düzenlemeden bahsediliyor , savunmalarımızı 150'ye çekmeye çalışacağız -bir şekilde- .. Bu benim adıma tekrar bir uğraş gerektirecek. Oyun resmen "Sağlam Set Dizmek" üzerine oynatılıyor. Artık mümkünse kritik değişiklikleri bırakın da esas olan "Savaş"a yönelebilelim...

SheqilDark - Oğulcan arkadaşımız çok güzel ifade etmiş.. Eğer tek çözüm birleşim ise -kaba bir ifade ile- azınlığın çoğunluğa ayak uydurması gerekir. Oyuncuları da içeren ufak bir komite ile kaldırılacak itemler belirlenerek kristal iadesi gerçekleştirilmeli..

JohnGrimm

İyide iyi okumamışsın ely2 dekiler kendi menfeatleri doğrultusunda talep de bulunmuşlar. Bakın hem akla hem mantığa ters, ilk savunma editlerin değerleri düştüğünde bizim önceden yok pahasına hatta hatırlarsanız e.s sistem diye gecen editleri sırf lanetlere efsun ata bilmek için t ile bedava fiyatına sattık. Abartmıyorum eski oyuncular en az bir setlik item rahat satmıştır tanesi 7 - 8 t den. sonra efsun değerleri değişince o yok pahasına sattığımız editleri 1 2 set vererek geri alamaya calıştık. Buraya kadar eski oyuncuların başına gelenler. daha sonra markette savunma editler kalktı oyuna yeni gelenler, savunma edit dize bilmek için tanesi 50 kristal den atak edit satın alıp 3 4 atak edite bir savunma edit yapabildi, bu da demek oluyor ki 1 savunma edite 150 - 200 tl verildi. Şimdi kalmış birleşme olsun deniliyor. Arkadaş savunma editle oynamak isteyen gitsin Ely2 ye niye sureklı dengeler değişince biz zarar etmek zorundayız.

iyide iyi okumamışsın ely2 dekiler kendi menfeatleri doğrultusunda talep de bulunmuşlar. Bakın hem akla hem mantığa ters, ilk savunma editlerin değerleri düştüğünde bizim önceden yok pahasına hatta hatırlarsanız e.s sistem diye gecen editleri sırf lanetlere efsun ata bilmek için t ile bedava fiyatına sattık. Abartmıyorum eski oyuncular en az bir setlik item rahat satmıştır tanesi 7 - 8 t den. Sonra efsun değerleri değişince o yok pahasına sattığımız editleri 1 2 set vererek geri alamaya calıştık. Buraya kadar eski oyuncuların başına gelenler. Daha sonra markette savunma editler kalktı oyuna yeni gelenler, savunma edit dize bilmek için tanesi 50 kristal den atak edit satın alıp 3 4 atak edite bir savunma edit yapabildi, bu da demek oluyor ki 1 savunma edite 150 - 200 tl verildi. şimdi kalmış birleşme olsun deniliyor. Arkadaş savunma editle oynamak isteyen gitsin ely2 ye niye sureklı dengeler değişince biz zarar etmek zorundayız.

n0kta.

ya ben 1 iteme 1500t vermiştim olurmu öyle şey birleşmesin olmaz !!!

sizin üstü kapalı yazdıklarınız bu yazdığım kelimelere denk geliyor sadece iteminizi düşünüyorsunuz açık ve net ama türkay bey bunu gözarda etmicek gerekeni yapıcak marketide açıçak serveride birleştircek siz bencilliğinize yanın
Bencil olan sadece sensin sırf kendini düşünüyorsun evet player sayısı az olabilir ama o 100 kişi için burada 150-200 kişi bitecek ve emin ol öyle bir şey olursa buraya gelip yine o kadar kişi kalacaksınız sadece fazladan pazar görürsünüz. Ely1 de şimdiden bırakmayı düşünen 20-30 kişi var onlarda oyuna az da olsa rekabet getiren,getirebilen kişiler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri