Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Webbayim.Net DUYURU .

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Webbayim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

1.Benle ilgisi bile olmayan bir konuya nasıl beni katıyorsun anlamak zor.Ben zaten doğru dürüst 1 aydır hostingle ilgilenmiyorum.

2.Senin rank alma talebini yollayan sgtprice ona ulaşman gerekiyor.Bana mesaj atmışsın fakat ben bölüm admini değilim.Bak Game Hosting Yöneticileri bu konuda ;

Bölümle ilgili başvurular, şikayetler vb durumlarda bu arkadaşlarımız ilgilenecekler. Hosting bölümünden sorumlu adminimiz
CrazYALkaN 'dır
admin belirtilmiş.

3.Tolga senin elemanın olabilir biz buna karışamayız tabi ki.Ys belgesi senin üstüneyse haksız yere rankın alınmışsa kimlik fotokopisinin arka ve ön yüzünü çeker bölüm admini CrazYALkaN ona yollarsın.

4.Senin adını kimse dolandırıcıya çıkarmadı.Tolgasın diye rankın alındı dediğim gibi haksızlık var ise bölüm adminine mesaj atarsın.

5.Benle ilgisi olmayan bir olaya benim adımı katma.Rankını alan sgtprice eğer şikayetin var ise yukarıda yazdığım gibi bölüm adminine mesaj atarsın bu kadar basit.Benle bir ilgisi yok.

Son düzenleme:
Sizin durumunuzu bugün veya yarın crazyalkan ile toplantı yapacagız insiyati ben ve crazy alkandadadır

bölümde üst düzey yyetkili crazyalkandır o ne karar verirse o uygulanacaktır sizin kanıtlarınız ile benim topladıgım kanıtlar 2 si bir arada degerlendirilecek ayriyetten ben size tolga anaç ile ilgili birşey demedim nazlı anaç ile paypay üzerinden ödeme alıyordunuz shop olup olmadıgıda kontrol edildi resmin bakalım crazyalkan ne karar verecek insiyatifin büyük cogunlugu onda

Tolga anaç burada dolandırıcı olduğu için rankı alındı satış yapılması engellendi. Burada satış yapacaksanız elemanlarını v.s araştırmalıydınız ki araştırdığınızı tahmin ediyorum. Sizin çalıştırdığınız elemanda bizi ilgilendiriyor dolandırıcı çalıştırıyorsunuz yarın bir gün bir şey olsa bize açıklama olarak elemanım yapmıştır benim alakam yok mu diyeceksiniz ? Ayrıca eleman olan bir kişinin Ödeme hesaplarında bir hesabının olması bu elemanın sizin büyük ihtimal ortağınız olduğunu gösteriyor.
Sonuç olarak sunulan kanıtlar ve alınan ortak karar neticesinde size rank verilmemesine karar verilmiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri